PEPINGEN / LENNIK /GOOIK / HERNE / GALMAARDEN / BEVER - Lokale Opleiding fuifcoach Pajottenland

C21

PEPINGEN / LENNIK /GOOIK / HERNE / GALMAARDEN / BEVER - Lokale Opleiding fuifcoach Pajottenland

Fuifcoach1
EP

Volgens het politiereglement (fuifreglement) van de gemeenten Pepingen, Lennik, Gooik, Herne, Galmaarden en Bever is het verplicht om een opgeleide fuifcoach te hebben voor het organiseren van publiek toegankelijke feestelijkheden en evenementen. Deze gemeenten voorzien daarom jaarlijks een gratis opleiding tot fuifcoach i.s.m. preventiedienst Pajottenland, lokale politiezone Pajottenland, jeugdregio Pajottenland, PIVO Asse en het Rode Kruis.

De opleiding tot fuifcoach bestaat uit 2 delen: 1) een theoretische opleiding met EHBO en 2) brandpreventie en brandbestrijding.
De eerstvolgende theoretische opleiding tot fuifcoach zal plaatsvinden op zaterdag 1 maart 2014 van 9.00 tot 13.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Markt 18, 1750 Lennik.
Volgende onderdelen komen aan bod tijdens de theoretische opleiding: wettelijk kader van de fuifcoach, gemeentelijk fuifbeleid, alcoholpreventie, drugspreventie, conflicthantering en communicatie, hoe veilig fuiven organiseren, … .
Deze voormiddag is helaas volzet dus voor dit deeltje kan er niet meer ingeschreven worden!
Het EHBO gedeelte zal plaatsvinden op vrijdag 28 februari of op vrijdag 4 april 2014 vanaf 19.00 uur. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om uit deze twee data te kiezen.
Op zaterdag 26 april en zaterdag 10 mei 2014 organiseren de gemeenten ook nog een opleiding brandpreventie en brandbestrijding in het PIVO te Asse.
Inschrijven voor deze verschillende opleidingen is verplicht en kan via jeugd@lennik.be  of tel 02 531 02 33. Gelieve bij inschrijving volgende gegevens te bezorgen: naam, voornaam, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres, geboortedatum, naam van vereniging of organisatie.
OPGELET: bij elk opleidingsonderdeel is het aantal deelnemers beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!
Wenst u bijkomende informatie? Contacteer dan de jeugddienst van Lennik: 02/531 02 33 – jeugd@lennik.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 feb 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief