BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker

C21

BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker

Jubilarissen_bever_2014__10_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - © Deschuyffeleer
 
Gemeentelijke_besturen_bever
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014__24_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - Familie Marcel Decoster en Adrienne Capron - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014_1__13_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - Familie Marcel Decoster en Adrienne Capron - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014__26_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - Familie Gaston Delbar en Léona Limbourg - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014__30_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - Familie Jacques Deschuyteneer en Jacqueline Vanhove - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014__34_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - Familie José Van Droogenbroek en Godelieve Goossens - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014__36_
BEVER - Huwelijksjubilarissen gezamenlijk in de kijker - Familie André Thibaut en Josephine Cromphout - © Deschuyffeleer
 
Jubilarissen_bever_2014__39_
Felicitaties aan het briljanten paar van twee 65-jarige dames Bernadette Dejehansart en Francine Provez - © Deschuyffeleer
 

Zoals gebruikelijk werden in Bever ook dit jaar de huwelijksjubilarissen gezamenlijk gevierd. Na de misviering in de St-Martinuskerk, opgedragen door pastoor Andy Penne werden zij samen met hun familie door het gemeente- en het OCMW-bestuur ontvangen in de polyvalente zaal van de basisschool voor een jubileumceremonie en een heildronk.

De pastoor hield er niet alleen aan de feestende koppels van harte te feliciteren. Hij gaf ook aan dat zowel hijzelf als de kerkgemeenschap van feesten houden. En daarom zinspeelde hij nu ook al maar al te graag op een afspraak voor een volgende jubileumviering.
 
Dit jaar telde de gemeente niet alleen een briljanten (65) koppel maar ook een diamanten (60) en drie gouden (50) huwelijksparen.
 
“Proficiat voor de jarenlange trouw en inzet, want ook voor u kwamen de goede en kwade dagen die jullie samen overwonnen”, zei de burgemeester in zijn toespraak. Ook gaf hij graag mee dat “oudere mensen best wat meer als voorbeeld van wijsheid zouden moeten gesteld worden”.
 
Dit jaar mochten Marcel Decoster en Adrienne Capron (Eeckhout) hun briljanten bruiloft jubileum vieren voor 65 jaar echtelijke verbondenheid. Diamant was er voor Gaston Delbar en Léona Limbourg (Muydt). Goud voor 50 jaar huwelijk dan weer was weggelegd voor Jacques Deschuyteneer en Jacqueline Vanhove (Commijn), voor José Van Droogenbroek en Godelieve Goossens (Commijn) en voor André Thibaut en Josephine Cromphout (Bosstraat).
 
Namens koning Filip en koningin Mathilde mocht burgemeester Luc Deneyer de gouden en diamanten paren een diploma overhandigen. Het briljanten paar mocht daarenboven een medaille in ontvangst nemen. Verder mocht burgemeester Luc Deneyer in naam van het koningspaar de jubilarissen alle verder geluk toewensen en hen de begeleidende brief overhandigen als herinnering aan de heuglijke verjaardag. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief