BEVER - Blauw trakteert gepensioneerden op jaarlijks diner en gezellig samenzijn

C21

BEVER - Blauw trakteert gepensioneerden op jaarlijks diner en gezellig samenzijn

Vld_en_ovdm_gepensioneerden_2014__2_
BEVER - Blauw trakteert gepensioneerden op jaarlijks diner en gezellig samenzijn - © Deschuyffeleer
 
Vld_en_ovdm_gepensioneerden_2014__1_
BEVER - Blauw trakteert gepensioneerden op jaarlijks diner en gezellig samenzijn - © Deschuyffeleer
 
Vld_en_ovdm_gepensioneerden_2014__3_
BEVER - Blauw trakteert gepensioneerden op jaarlijks diner en gezellig samenzijn - © Deschuyffeleer
 

In trefpunt Camargo waren de Beverse gepensioneerden welkom voor het jaarlijks diner en gezellig samenzijn van Open Vld. Goed 75 seniorenburgers gingen in op de uitnodiging. Een vleugje muziek, een familiale sfeer, een lekkere spijskaart en een goedlachs gezelschap zorgden meteen voor een aangename namiddag. Het was Ghislain Vandercapellen die het vrolijk gezelschap welkom mocht heten.

Nu toch al meer dan 40 jaar geleden was het de eerste keer dat de toenmalige Beverse liberalen de gepensioneerden uit de gemeente uitnodigden voor een etentje. En ook nu nog, in een co-organisatie met Open voor de Mens, houden zij deze traditie in ere. Naast het sterrenmaal kregen de aanwezigen ook een flinke portie animatie voorgeschoteld door Victoria Sound met co-inwoner Robert Defraene aan het roer. Samen met zijn Geraardsbergse muziekvrienden wist hij het gezelschap te trakteren op leuke muziek en zwierige dansjes.
 
Met de jaren is het samenzijn uitgegroeid tot een hechte link tussen de oudere en jongere generaties senioren. Zo waren er nu dan ook aanwezigen die haast alle jaarlijkse bijeenkomsten hebben mee gemaakt en inmiddels drie verschillende benamingen van de liberale partij, de PVV, de VLD en sinds 2007 Open Vld hebben gekend. Naar traditie werd ook gebruik gemaakt van het etentje om de oudsten uit het gezelschap letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten. Zo mochten Angèle Pieck en Albert Vandermergel, beiden flinke negentigers, ook deze keer hartelijke gelukwensen, een flink applaus en een fijn geschenk in ontvangst nemen.
 
Dat het feestmenu duidelijk in de smaak viel is vooral te danken aan Myrianne Vandendriesche, de kokkin van dienst. Samen met een 12-tal bereidwillige gelegenheidshelpers werd iedereen de ganse namiddag bijzonder vlot op zijn of haar wenken bediend.
 
“Voor de deelnemers is de samenkomst telkens weer een welgekomen gelegenheid om herinneringen uit te wisselen. En uiteraard komen ook steeds de laatste weetjes in en uit de gemeente uitgebreid aan bod. Dit keer ging vooral het al dan niet invoeren van een tonnagebeperking op de gewestwegen en vooral in het centrum over de tong”, weet Ghislain Vandercapellen nog te vermelden.  
 
Met taart en gebak van Couleur Chocolat werd de namiddag in de beste stemming afgesloten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief