BEVER – Lessenreeks valpreventie voor 50-plussers

C21

BEVER – Lessenreeks valpreventie voor 50-plussers

Valpreventie_cursus_bever
BEVER – Lessenreeks valpreventie voor 50-plussers - © Deschuyffeleer
 

In het kader van het Bloso-sportelen biedt Bever als kandidaat verdienstelijke sportelgemeente ook dit jaar een infomoment en een lessenreeks valpreventie aan voor de doelgroep 50-plussers. De organisatie gaat uit van de sportdienst in nauwe samenwerking met de senioren- en de sportraad en de dienst Vrije Tijd.

De lessenreeks van telkens één uur loopt wekelijks op woensdag vanaf 15 oktober tot en met 12 november in de gemeentelijke sportzaal Ter Plasbeek. De lessen starten telkens om 19u. Aan de hand van stabiliteitstraining en spierversterkende oefeningen scherpt de lesgever hierbij op een speelse en doeltreffende manier het evenwichtsgevoel van de senioren aan.
 
Deelnemen kost 25 euro met inbegrip van een verzekering en de deskundige begeleiding van personal coach en kinesist Wim Blaton. Voor de lessen dienen de deelnemers zich wel te voorzien van aangepaste kledij, een matje, een drankje en een handdoek.
 
Voorafgaand is er een gratis infomoment op woensdag 8 oktober om 19u in de polyvalente zaal van de gemeentelijke basisschool Ak’cent. Aanmelden voor dit infomoment dient wel te gebeuren voor 4 oktober. Inschrijven en contant betalen voor de volledige lessenreeks is verplicht en kan ook nog na het infomoment ter plaatse.
 
Meer info en inschrijvingen via de gemeentelijke sportambtenaar nancy.duyms@bever-bievene.be of 054/51.70.82.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief