BEVER – Bibbem opent nieuw kaartseizoen

C21

BEVER – Bibbem opent nieuw kaartseizoen

Bibbem_kaart
BEVER – Bibbem opent nieuw kaartseizoen - © Deschuyffeleer
 

Liefhebbers van kaarten kunnen voortaan opnieuw iedere woensdagnamiddag aan hun trekken komen bij de plaatselijke club voor senioren Bibbem, dat staat voor ‘Bever in Beweging – Biévene en Mouvement’. Vandaag werden alvast de kaarten voor de eerste keer van het nieuw speelseizoen door elkaar geschud. Meteen waren ook vragen, meegaan, passen, miserie, troel en abondance eens te meer schering en inslag.

Jean-Pierre Coomans: “Wij spelen iedere woensdag van 14 tot 18u. Deelnemen kost iedere keer 5 euro maar daar zit wel voor 4 euro aan consumpties in”
De kaartnamiddagen gaan door in het lokaal van Bibbem langs het kaatsplein achter de gemeentelijke basisschool Ak’cent. Nieuwe spelers zijn uiteraard steeds bijzonder welgekomen.
Bibbem is alvast aangesloten bij de Federatie van Onafhankelijke Senioren of FedOS. Die vzw gaat er van uit dat de senioren van nu actieve ouderen zijn die nog heel wat in hun mars hebben. Steeds volgens FedOS is het beeld zowel van de maatschappij in het algemeen als van de oudere in het bijzonder de voorbije decennia immers sterk veranderd.
Als eerstkomende bijzondere activiteit waaraan ook Bibbem de medewerking verleent is de Kerstboomverbranding van nu zaterdag 10 januari vanaf 19 u eveneens op en rond het kaatsplein.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief