BEVER – Gezinsbond zet opnieuw Tweedehandsbeurs voor Kinderartikelen op

C21

BEVER – Gezinsbond zet opnieuw Tweedehandsbeurs voor Kinderartikelen op

2dehandsbeurs_bever
BEVER – Gezinsbond zet opnieuw Tweedehandsbeurs voor Kinderartikelen op - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 29 maart pakt de Gezinsbond uit met de tweede editie van zijn tweedehandsbeurs in de polyvalente zaal van de basisschool Ak’cent in het centrum. Hoofdzakelijk kinderkleding, baby-artikelen, kinderboeken en speelgoed krijgen daar dan de kans een tweede leven aan te vatten. De eerste uitgave vorig jaar was alleszins meteen al een schot in de roos. Ook deze keer is de toegang gratis.   

“Uit de eerste organisatie van onze eerste tweedehandsbeurs hebben wij de nodige lessen getrokken”, zegt secretaris Patrick Capiau. “Belangstellenden kunnen dan ook nu bij ons terecht van 14 tot 17u. Uitsluitend particulieren komen nog in aanmerking en betalen als lid 8 euro per tafel. Niet-leden rekenen wij hiervoor 12 euro aan. De deelnemers kunnen over maximaal twee tafels beschikken”.
Op voorhand inschrijven voor deelname is aangewezen en kan via gezinsbond.2dehandsbeurs.bever@gmail.com . Op hetzelfde adres kan ook het reglement worden opgevraagd. Meer info kan ook steeds via 0477/72.53.26.
Overigens neemt de Gezinsbond in het zog van de overkoepelende vereniging ’t Communiteit de dag voordien ook nog met een infostand deel aan de grootse actiedag Kom op tegen Kanker in en rond de tijdelijke gemeentelijke feestzaal Ter Wijsbeek in het gehucht Akrenbos.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief