Pelote Club BEVER wil vorig rotseizoen met klinkende prestaties wegkaatsen

C21

Pelote Club BEVER wil vorig rotseizoen met klinkende prestaties wegkaatsen

Kaatsseizoen_bever_2015__3_
Pelote Club BEVER 2015 in Nat II met kapitein Tristan Gauquier, Rudi Vleugels, Jimmy Birlouet, Guido Delhoux, Jordan Flament en manu Delavallée (afw). In Nat III met kapitein Erwin Deprêter, Dammien Wantier, Ken Debacker, Brent Sunaert, Bavo Van Hemelrijck en Lieven Bockstael - © Deschuyffeleer
 
Kaatsseizoen_bever_2015__2_
Pelote Club BEVER wil vorig rotseizoen met klinkende prestaties wegkaatsen - © Deschuyffeleer
 
Kaatsseizoen_bever_2015__4_
Pelote Club BEVER wil vorig rotseizoen met klinkende prestaties wegkaatsen - © Deschuyffeleer
 
Kaatsseizoen_bever_2015__5_
Pelote Club BEVER - Spelers en bestuursleden: Jean-marie Krikilion, André Sermeus, Camille Cools, Georges Sauvage, Charly Depreter, Christian Sunaert en voorzitter Freddy Matthijs © Deschuyffeleer
 
Kaatsseizoen_bever_2015__6_
Pelote Club BEVER wil vorig rotseizoen met klinkende prestaties wegkaatsen - © Deschuyffeleer
 
Kaatsseizoen_bever_2015__1_
Pelote Club BEVER wil vorig rotseizoen met klinkende prestaties wegkaatsen - © Deschuyffeleer
 

Na het dramatisch seizoen met degradatie uit Nationale I van vorig jaar wil Pelote Club Bever in het nieuwe seizoen in Nationale II beslist opnieuw een hoofdrol spelen. De kaatsclub van voorzitter Freddy Matthijs, secretaris Jean-Marie Krikilion en penningmeester en draaischijf Camille Cools maakte dan ook kordaat komaf met de interne strubbelingen in de ploeg en brengt nu haast een volledig nieuw team op de ballodroom. En ook de ploeg in Nationale III zag meerdere spelers gaan en komen.

“Ons verblijf in Nationale I vorig jaar was een regelrechte ramp”, zegt Camille Cools. “Tussen de spelers waren er al vlug wrijvingen en die interne malaise kostte ons de terugkeer naar Nationale II. Het bestuur wilde echter niet bij de pakken blijven zitten en stelde met het oog op ons nieuw verblijf in Nationale II een haast volledige ploeg samen. Met die ploeg hopen wij dan ook de speelvreugde van weleer terug te vinden, een hoofdrol te spelen in het klassement en onze trouwe supporters terug reden tot trots te bezorgen”.
Veel nieuwkomers
Enkel kapitein Tristan Gaucquier en Guido Delhoux zijn de blijvers in de eerste ploeg. Zij krijgen nu Manu Delavallée (Tourpes), Rudi Vleugels (Ninove), Jordan Flament (Ninove) en Jimmy Birlouet als ploegmaats. De ploegafgevaardigden zijn Bernard Cauchie, Jean-Marie Krikilion en Freddy Matthijs.
In Nationale III zijn het nu kapitein Erwin Deprêter en Damien Wantiez die het gezelschap krijgen van Brent Sunaert (Grimmige), Ken Debacker (Idegem), Bavo Van Hemelrijck (Halle) en Lieven Bockstael, die eerder al vele jaren de clubkleuren verdedigde. De ploegafgevaardigden hier zijn André  Sermeus, Charly Deprêter en trainer/coach Christian Sunaert.
Met hoofdsponsor dakwerken Matthijs (Herne) met in zijn zog ook nog de firma’s Simon & Zonen (Idegem), Defrancq (Roeselaere), Publi Board (Tollembeek) en Koramic (Machelen), tweede hoofdsponsor Service & Consulting (Tollembeek) en derde truitjessponsor Bank & Verzekeringen Crelan (Bever) beschikt de club alvast over een gezonde financiële ondersteuning. En dat het kaatsen in Bever bijlange ook nog niet dood is bewijst de aanwezigheid telkenmale van nagenoeg 1500 bezoekers op de eetfestijnen van de club.
Met de nieuw samengestelde en opnieuw gedreven ploegen en de talrijke derby’s met onder meer Kokejane en Herne in het vooruitzicht beloven het alvast opnieuw spannende en sfeervolle kaatsdagen te worden op en langs de fraaie Beverse ballodroom in Freest.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief