BEVER – Rijwielen Fides treedt na 80 jaren in de sporen van ‘Fontje Velo’

C21

BEVER – Rijwielen Fides treedt na 80 jaren in de sporen van ‘Fontje Velo’

Opening_mei_2015
BEVER – Rijwielen Fides treedt na 80 jaren in de sporen van ‘Fontje Velo’ - © Deschuyffeleer
 

Na 80 jaar kan Bever over enkele dagen terug prat gaan op een fietsenwinkel. De meet is dan ook in zicht voor zaakvoerder Tim Plasman die komend weekend op de Plaats immers zijn splinternieuwe fietsenzaak opent. Daarmee wordt hij de trotse opvolger van zijn grootvader Fontje Velo die in de jaren 30’ op dezelfde locatie overigens ook al schurende kettingen en versleten tandwielen met de grootste zorg en vakbekwaamheid onder handen nam.

Het is dan ook op vrijdag 8 mei dat Tim Plasman de deuren van zijn nieuwe fietsenwinkel open zet. Rijwielen Fides, zo heet de nieuwe zaak, maakt er meteen een heus openingsweekend van, met op vrijdagavond vanaf 19 tot 22u een receptie waarop iedereen overigens welkom is, en op zaterdag en zondag het groots opendeurweekend. “Tijdens deze koop-tweedaagse zijn er op tal van producten mooie kortingen. Professioneel advies en enthousiasme krijg je er gratis bij”, promoot Tim Plasman zijn hernieuwd debuut in de fietsenhandel. Tijdens het opendeurweekend is de zaak zowel op zaterdag 9 als op zondag 10 mei toegankelijk van 9 tot 18u.
Rijwielen Fides richt zich hoofdzakelijk op koersfietsen, mountainbikes, fixies, retrofietsen en zelfs op de allerkleinste coureurs. De fietsenmerken die te koop worden aangeboden zijn het Italiaanse Bianchi, het Belgische Nichelson, de stoere kinderfietsen van Early Rider en de retro-touch van Ritchey. Herstellingen worden van alle merken aanvaard. Ook is iedereen bij fietsen Fides steeds welkom voor vrijblijvend advies, het uittesten van het ideale zadel en het uitkiezen van knappe wielerkledij, schoenen of een comfortabele helm.
Uitbater Tim zorgt er alleszins voor dat hij als gepassioneerd wielertoerist zo veel mogelijk producten zelf test. Zo kan hij dan met gepaste kennis van zaken zijn klanten helpen in het maken van een persoonlijke keuze die perfect aansluit bij hun maat, gebruik en budget.
De nieuwe fietsenzaak, gelegen op de Plaats 47, is geopend op maandag (9-18u), dinsdag (13-21u), donderdag (13-21u) en zaterdag (9-18u).
Meer info via  www.rijwielenfides.be of 0478/66.65.84.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief