BEVER sportelt met een initiatiereeks line-dance en een bowlingnamiddag

C21

BEVER sportelt met een initiatiereeks line-dance en een bowlingnamiddag

Linedance_en_bowling_2015
BEVER sportelt met een initiatiereeks line-dance en een bowlingnamiddag - © Deschuyffeleer
 

Bever blijft de Bloso-sensibiliseringscampagne voor senioren ‘Sportelen, beweeg zoals je bent’ hoog in het vaandel voeren. Zo pakken de sportdienst en de sportadviesraad dit najaar met een initiatiereeks line-dance en een bowlingnamiddag nog uit met twee boeiende initiatieven.

De initiatiereeks line-dance gaat door op de zondagnamiddagen 8, 15, 22 en 29 november en dit telkens van 13 tot 15u in de sporthal Ter Plasbeek. Deelnemen aan de ganse lessenreeks kost 25 €. De deelnemers voorzien zich best van aangepast schoeisel voor de sporthal, gemakkelijke kledij, een handdoekje en een drankje. Vooraf inschrijven dient te gebeuren uiterlijk op 14 oktober.
De jaarlijkse bowlingnamiddag in bowling De Kaai in Geraardsbergen dan weer is deze keer gepland op zaterdagnamiddag 5 december. Die activiteit beoogt specifiek de deelname van de 50-plussers en mensen met een beperking. Deelnemen kost 6 € met inbegrip van twee spelletjes, busvervoer, verzekering, een drankje en een versnapering. Er wordt samengekomen om 14u15 aan het gemeentehuis. De terugkeer in Bever is voorzien omstreeks 18u15. Vooraf inschrijven bij de sportdienst uiterlijk op 14 november is een must.
Meer info bij de sportdienst via nancy.duyms@bever-bievene.be of 054/51.70.82.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief