BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker

C21

BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker

Kotk___t_communiteit_10000_euro_winst___5_
BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker - © Descfhuyffeleer
 
Kotk___t_communiteit_10000_euro_winst___6_
BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker
 
Kotk___t_communiteit_10000_euro_winst___7_
BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker
 
Kotk___t_communiteit_10000_euro_winst___8_
BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker - © Deschuyffeleer
 
Kotk___t_communiteit_10000_euro_winst___13_
BEVER – ’t Communiteit schenkt 10.000 euro aan Kom op tegen Kanker - © Deschuyffeleer
 

Niettegenstaande de weergoden de dames van ’t Communiteit bij de organisatie van hun grootse familiedag in het voorjaar in het gehucht Akrenbos ten voordele van Kom op tegen Kanker geenszins bijzonder gunstig gezind waren wisten zij toen toch nog een niet onaardig bedrag bij elkaar te sprokkelen. Redenen genoeg voor het organisatieteam om nu het gemeentebestuur en alle deelnemende  verenigingen en losse medewerkers van harte te bedanken en hen dan ook getuige te maken van de overdracht van een bedrag van 10.000 € aan de Vlaamse Liga tegen Kanker.

Namens het organisatiecomité van ’t Communiteit met voorzitter Melanie Denaeyer en de bestuursleden Veerle Ricour, Wendy Dooms, Virginie Derue, Annemie Ricour, Aurelie Segers en Sanne Bellemans wist ondervoorzitter Fedra Van Eesbeek mee te geven dat de acht jonge dames bijzonder trots zijn dat hun inspanningen om van de familiedag iets bijzonders te maken ook daadwerkelijk beloond werden. ”Gezien het uitermate slechte weer was de opkomst eerder aan de lage kant maar wie er was overlaadde ons met complimenten, felicitaties en steun. En dat deed ons geweldig deugd”.
De dag van de organisatie zelf, zaterdag 25 maart, was niet alleen een voltijdse dag met kletsende regenvlagen. Ook wisten de windstoten van zaterdagnacht daar bovenop nog eens lelijk huis te houden. Zo liepen dan ook de tenten van de Chiro Bever, de Chiro Herne en de gemeente averij op. “Gelukkig waren wij goed verzekerd en kregen wij heel veel hulp van de verschillende deelnemende verenigingen om de opkuis zo goed als mogelijk te laten verlopen”, aldus nog Fedra Van Eesbeek.
‘t Communiteit blijft wel voortbestaan zonder daarom evenwel al vaste plannen te smeden om in de nabije toekomst nogmaals uit te pakken met een grootse organisatie. Wel zijn de dappere en sterk sociaal bewogen dames steevast van plan om verder hun steun te verlenen aan kleinere projecten die eveneens de actie Kom op tegen Kanker hoog in het vaandel dragen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief