BEVER – Ruim aanbod voor tweedehandsbeurs van de Gezinsbond

C21

BEVER – Ruim aanbod voor tweedehandsbeurs van de Gezinsbond

Gezinsbond_bever
BEVER – Ruim aanbod voor tweedehandsbeurs van de Gezinsbond - © Deschuyffeleer
 
2dehandsbeurs_gezinsbond_2015__1_
BEVER – Ruim aanbod voor tweedehandsbeurs van de Gezinsbond - © Deschuyffeleer
 
2dehandsbeurs_gezinsbond_2015__3_
BEVER – Ruim aanbod voor tweedehandsbeurs van de Gezinsbond - © Descfhuyffeleer
 

Om te kunnen voldoen aan de vele aanbiedingen diende de plaatselijke afdeling van de Gezinsbond de voorziene ruimte in de lokalen van de gemeentelijke basisschool Ak’cent voor de inmiddels al 3de editie van haar tweedehandsbeurs in laatste instantie nog uit te breiden. Zo groot was het aanbod aan standjes met tweedehandsspullen. De bezoekers hadden dan ook ruim de gelegenheid hun keuze te maken uit de uitgestalde goederen.

Ook deze keer richtte de beurs zich hoofdzakelijk naar kinderkledij, baby-artikelen, kinderboeken en speelgoed. Uitsluitend particulieren kwamen in aanmerking om een standje te mogen opzetten.
Secretaris Patrick Capiau was duidelijk in zijn nopjes met de vele standjes. Toch vielen de opkomst van kooplustigen en de verkoop enigszins tegen in vergelijking met de vorige jaren. “En dat komt vooral omdat deze uitgave niet meer samenvalt met het kermisgebeuren in het dorp en ook omdat het gelijktijdig aanbod aan gelijkaardige beurzen in de buurgemeenten alsmaar groter wordt”, was zijn verklaring. “Toch niet getreurd, toekomend jaar zijn wij zeker opnieuw van de partij”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief