BEVER – Met Archeduc leren werken met Android-tablet en iPad

C21

BEVER – Met Archeduc leren werken met Android-tablet en iPad

Tablet
BEVER – Met Archeduc leren werken met Android-tablet en iPad - © Deschuyffeleer
 

Wie wil leren werken met zijn of haar Android-tablet en/of iPad of er net dat ietsje meer wilover vernemen kan hiervoor begin mei terecht in de raadzaal van het gemeentehuis. Daar zet Archeduc, het vormingpluscentrum voor Halle-Vilvoorde dan met de steun van het gemeentebestuur daarrond twee vormingssessies op het getouw. Vooraf inschrijven is wel nodig.    

De vormingssessie rond het gebruik van de Android-tablet gaat door op maandag 2 mei van 19 tot 22u. Het zal je maar overkomen. Je hebt een tablet met Android-besturingssysteem aangekocht. Het scherm straalt je tegemoet. Maar dan komt de kat op de koord. Wat moet ik doen, wat betekenen al die iconen? Hoe raak ik op het internet? Honderden vragen waar je niet onmiddellijk een antwoord op vindt.
De sessie met als docent Kevin Van Moer biedt je alleszins de mogelijkheid op tal van die vragen een passend antwoord te bekomen. Deelnemen kost 12€. Van de deelnemers wordt wel verwacht dat zij hun Android-tablet meebrengen.
Eenzelfde stramien wordt gevolgd voor de vormingssessie rond het gebruik van de iPad eveneens met Kevin Van Moer als docent. Die sessie die je wegwijs maakt in de wereld van de iPad loopt dan weer op maandagavond 9 mei eveneens van 19 tot 22u. Ook hier wordt van de deelnemers verwacht dat zij hun iPad meebrengen. Om aan de sessie te kunnen deelnemen wordt hier eveneens een bijdrage van 12€ gevraagd.
Info en inschrijven bij Archeduc via www.archeduc.be of 02/454.54.01.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief