BEVER - Alweer drie knappe optredens in het oud klooster Rosario

C21

BEVER - Alweer drie knappe optredens in het oud klooster Rosario

Rosario_april_2016
BEVER - Alweer drie knappe optredens in het oud klooster Rosario - © Deschuyffeleer
 

De eerstkomende weken pakt B&B Rosario in zijn oud klooster alweer uit met een knappe reeks van drie topconcerten. Eerst en vooral is er een bijzonder optreden van Raymond van het Groenewoud. De reeks wordt vervolledigd met een concert van Tom Vanstiphout en een van Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal.

Rosario biedt zoals steeds twee inkomformules aan, één voor het louter bijwonen van de optredens met achteraf een drankje en één in combinatie met een volledig driegangenmenu hoofdzakelijk samengesteld met bio-groenten en seizoenproducten. Die laatste formule loopt dan ook onder het motto ‘Een mens leeft niet van muziek alleen … waarom niet gaan voor een totaalformule’.
Raymond van het Groenewoud 
Raymond van het Groene Woud opent de reeks op woensdagavond 4 mei om 20u30 met zijn programma ‘Kreten en Gefluister’, waarbij hij als liedschrijver en als dromer solo gaat aan zijn piano zonder andere muzikanten. Mama kijk, zonder handen! Het diner vangt aan om 19u en het optreden is om 20u30. De inkom bedraagt 30€, met bijhorend avonddiner wordt dit 55€.
Tom Vanstiphout
Als een van de meest gewaardeerde muzikanten van het land en bijzonder innemende frontman levert Tom Vanstiphout op zaterdag 14 mei om 20u30 een resem knappe songs en virtuoos gitaarwerk af. Sinds 2003 is hij vaste klant bij de MIA's in de categorie beste muzikant. Hij stelt met vaste regelmaat solo-werk voor, dat zich nestelt tussen James Taylor en Ry Cooder en steevast z’n weg vindt naar de radio en het publiek.
Ieder concert opnieuw weet hij het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Mensen proberen wel eens dingen te kruisen. Soms met vreemde, maar vaak ook met prachtige resultaten! Wat je krijgt als je een uitmuntende gitarist kruist met een unieke liedjes schrijvende zanger én een grappige entertainer is een van de meer geslaagde kruisbestuivingen, luisterend naar de naam Tom Vanstiphout.
De inkom bedraagt hier 18€ voor het concert en 45€ met bijhorend avonddiner, dat aanvangt om 19u.
Wannes Cappelle.
Op zondag 15 mei om 17u dan weer sluit Wannes Cappelle (onder meer op Canvas te zien in de topreeks Bevergem) van de groep Het Zesde Metaal de reeks af met zijn nieuw programma. Ook hier bedragen de toegangsprijzen respectievelijk 18€ en 45€ met hierbij de mogelijkheid om na het optreden samen met Wannes Cappelle het avonddiner te gebruiken.

West-Vlaams is niets meer of niets minder dan de moedertaal van frontman en drijvende kracht Wannes Cappelle. Maar wát hij met die taal doet, maakt van Het Zesde Metaal een groep die weinigen onberoerd laat. Cappelles teksten staan bol van de spitsvondige, welgemikte poëzie, en ook live blijkt hij tussen de nummers door een bijwijlen hilarische rasverteller. Voeg daarbij een toegankelijke, maar moeilijk vast te pinnen sound, en Het Zesde Metaal oogst op zijn minst verwondering en op zijn best bewondering.
Voor de drie concerten dient er alleszins wel vooraf gereserveerd te worden. Intekenen en meer info op www.rosario.be .

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief