BEVER – Gezinsbond organiseert voor de eerste keer een garageverkoop

C21

BEVER – Gezinsbond organiseert voor de eerste keer een garageverkoop

Garageverkoop_bever
BEVER – Gezinsbond organiseert voor de eerste keer een garageverkoop - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 4 juni van 10 tot 16u pakt de Gezinsbond voor de eerste keer uit met een garageverkoop in de gemeente. De verkoop is uitsluitend voorbehouden aan inwoners van Bever. Er dient wel vooraf en uiterlijk zondag 22 mei ingeschreven te worden.

Bij een garageverkoop bieden de verkopers vanop hun privé allerlei zaken zoals kledij, huisraad en speelgoed te koop aan. De waren worden onder meer uitgestald in garages, in voortuinen en opritten. Als die zaken dan aan de man of de vrouw worden gebracht is hen minstens een tweede leven beschoren.
De jongste jaren hebben de garageverkopen overal in Vlaanderen een steile opgang gekend. Zij lokken dan ook niet alleen tal van bezoekers uit eigen contreien maar ook een ganse resem verzamelaars, brocanteliefhebbers en doorgewinterde rommelmarktbezoekers van her en der.
De garageverkopen brengen ook flink wat sociale beleving in een gemeente teweeg. Zo brengen zij niet alleen de mensen bij elkaar maar ook doen zij op basis van gemeenschappelijke interessepunten nieuwe vriendschapsbanden ontstaan. En bovenal komen de verkochte waren terecht in een kringloop waardoor ook de afvalberg vermindert.
Deelnemen kost 5€. Meer info en online inschrijven kan via gezinsbond.bever@gmail.com . Ook kunnen de inschrijvingsformulieren, die eerstdaags bedeeld worden in de gemeente, binnengebracht worden bij Nathalie (bakkerij Matan).   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief