BEVER – Open voor de Mens nodigde gepensioneerden uit

C21

BEVER – Open voor de Mens nodigde gepensioneerden uit

Open_voor_de_mens_senioren_2016__2_
BEVER – Open voor de Mens nodigde gepensioneerden uit - © Deschuyffeleer
 
Open_voor_de_mens_senioren_2016__3_
BEVER – Open voor de Mens nodigde gepensioneerden uit - © Deschuyffeleer
 
Open_voor_de_mens_senioren_2016__1_
BEVER – Open voor de Mens nodigde gepensioneerden uit - © Werner Godfroid
 
Open_voor_de_mens_senioren_2016__4_
BEVER – Open voor de Mens nodigde gepensioneerden uit - © Deschuyffeleer
 

In zaal Camargo was Open voor de Mens, de oppositielijst in de gemeenteraad, toe aan de 5de editie van haar jaarlijkse feestnamiddag voor de gepensioneerden uit de gemeente. Goed 90 genodigden genoten er met volle teugen van een uitstekend viergangenmenu, opgewekte accordeon-muziek zoals eertijds en een gezellige babbel.

Eerder was het de plaatselijke Open Vld-afdeling die jaarlijks een feestje voor de gepensioneerden opzette. Maar door de verruiming van die afdeling met onder meer onafhankelijke kandidaten op de lijst bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen kreeg de bijeenkomst de jongste jaren dan ook de Open voor de Mens-stempel mee.
Zoals gebruikelijk is het een vrijwilligersteam dat instaat voor de praktische organisatie. “Met deze bijeenkomst willen wij vanuit de tweede generatie de derde generatie een blijk van solidariteit brengen”, legt gemeenteraadslid Ghislain Vandercapellen vanuit de leiding van Open voor de Mens uit. “Wij bekostigen deze feestbijeenkomst met een deel van de opbrengsten van ons jaarlijks eetfestijn. Overigens wordt dit feestmaal door vrijwilligers klaargemaakt en opgediend”.
De leden van de Open voor de Mens-fractie in de gemeenteraad met onder meer fractievoorzitter Henk Verhofstadt maakten van de gelegenheid tussendoor ook gebruik om de aanwezigen te informeren over hun recente interventies in de gemeenteraad zoals het al dan niet uithangen van de regenboogvlag op de dag van de Holebi-gemeenschap, de uitblijvende invoering van de tonnagebeperking op de gewestwegen doorheen het centrum, het aanbrengen van het zebrapad ter hoogte van café Klein Bever, de mogelijke schade aan de landbouw door de aanhoudende hevige regen evenals het aangaan van een fusie met andere gemeenten.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief