BEVER – Wandelzoektocht in het kader van ‘Gezonde Gemeente’

C21

BEVER – Wandelzoektocht in het kader van ‘Gezonde Gemeente’

Bever_wanelzoektocht_gezondheid
BEVER – Wandelzoektocht in het kader van ‘Gezonde Gemeente’ - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de actie ‘Gezonde Gemeente’ pakt de dienst Vrije Tijd tijdens de zomervakantiemaanden voor de eerste keer uit met een wandelzoektocht doorheen de gemeente. De zoektocht wordt meteen zo ook de ideale gelegenheid om de prachtige natuur en het rijk erfgoed in de kleinste gemeente in de streek te ontdekken. De zoektocht staat overigens ook open voor inwoners van buiten Bever.

Bever streeft duidelijk het imago van ‘Gezonde Gemeente’ na. Na de succesvolle deelname en de welgekomen overwinning in de Vlaamse 10.000-stappenclash wil het gemeentebestuur zijn inwoners nu via de wandelzoektocht nog meer aanzetten tot gezond bewegen. En dat daarbij ook nog de pracht van zijn natuurschoon en van zijn erfgoed in de kijker wordt gezet wordt eveneens graag meegegeven.
“De zoektocht leidt de deelnemers over een parcours van goed 7 km. Een deel ervan bestaat overigens uit onverharde wegen”, zegt Debby Versteldt van de dienst Vrije Tijd. “Langsheen het parcours werden 10 foto’s genomen. Bij elke foto hoort een vraag. De foto’s staan wel afgedrukt op het deelnameformulier in een willekeurige volgorde. De antwoorden dienen uiteraard op het formulier wel genoteerd bij het corresponderende nummer. De wandeling is dan ook een ideale gelegenheid om er met vrienden en kennissen een leuke boel van te maken waarbij de deelnemers ook nog eens onze gemeente beter leren kennen”.    
Deelnameformulieren zijn terug te vinden in het gemeentelijk infoblad dat inmiddels al verdeeld werd bij alle inwoners of kunnen ook op het gemeentehuis worden afgehaald. Voor 9 september dienen de formulieren wel terug in het bezit te zijn van de dienst Vrije Tijd. Nadien worden er 3 winnaars getrokken uit alle correct ingevulde formulieren.
Meer info bij de dienst Vrije Tijd via debby.versteldt@bever-bievene.be of 054/58.89.25.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief