BEVER – Massatornooi volleybal aan 3de editie toe

C21

BEVER – Massatornooi volleybal aan 3de editie toe

Volley_2016
BEVER – Massatornooi volleybal aan 3de editie toe - © Deschuyffeleer
 

Wie alsnog graag een partijtje recreatief volleybal speelt en daarbij ook nog een sportief goed doel wil steunen kan hiervoor met zijn of haar ploeg of vereniging op zondag 11 september vanaf 13u terecht in en rond de sporthal Ter Plasbeek. Want daar pakken de sportdienst en de jeugddienst in samenwerking met de sportraad en de jeugdraad dan uit met de derde editie van hun groots massatornooi volleybal. Vlug inschrijven is sterk aanbevolen want het aantal deelnemende ploegen blijft beperkt tot 12.

“De opbrengsten van de voorbije twee massatornooien droegen bij tot de aankoop van een defibrillator. Die hangt nu aan de inkom van de sporthal”, zegt sportambtenaar Nancy Duyms. “We hebben na twee volleybaltornooien gemerkt dat de heropflakkering van deze sporttak als recreatie fel wordt gesmaakt. Daarom dan ook dat wij nu vol enthousiasme een derde editie naar voren schuiven”.
“Bever won de 10.000-stappenclash en mag zich nu een gans jaar door de actiefste gemeente van Vlaanderen noemen. De gewonnen geldprijs van 2.000€ zal besteed worden aan acties en materiaal om te wijzen op het belang van gezondheid en beweging”, houdt de gedreven sportambtenaar trots voor. “Ook de opbrengst van ons derde massatornooi volleybal gaat alleszins naar een sportief goed doel”.
Het tornooi gaat door in de sporthal en op het buitenterrein naast de kantine van het voetbalveld. Een ploeg dient samengesteld uit minstens 6 personen waarvan minstens 2 dames. Een partij wordt telkenmale gespeeld in twee keer 10 min. Ook supporters en sympathisanten zijn bijzonder welkom. Tijdens en na het tornooi kunnen de volleyballers en de toeschouwers er ook terecht voor een drankje en een overheerlijke barbecue.
Meer info en inschrijven via nancy.duyms@bever-bievene.be voor eind augustus. Deelnemen per ploeg kost 50€, waarvan 25€ waarborg voor deelname.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief