BEVER – Wervelende show van dansgroep Camargo komt er opnieuw aan

C21

BEVER – Wervelende show van dansgroep Camargo komt er opnieuw aan

Camargo_20160002
BEVER – Wervelende show van dansgroep Camargo komt er opnieuw aan - © Deschuyffeleer
 

Voor dansgroep Camargo breken alleszins drukke dagen aan want naast het jaarlijks showoptreden in het Heilig Hart & College in Halle op zaterdag 17 september staat ook opnieuw de inschrijvingsdag voor nieuwe leden op zaterdag 1 oktober voor de deur.

Dansgroep Camargo is een begrip in Bever en omstreken. Het was Marie-Elise Vanderkelen die in september 1989 haar sterke schouders, haar nooit aflatende inzet en haar onverdroten enthousiasme onder de swingende jeugdvereniging zette. Samen met haar dochter Peggy Reygaerts is zij nog steeds de drijvende kracht achter deze dansgroep waar kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar terecht kunnen voor verschillende dansstijlen zoals hedendaagse dans, kinderdans, modern en hip hop. De kinderen worden opgedeeld in verschillende groepen volgens leeftijd. De lessen worden gegeven in zaal Camargo aan Kerkhove.
Bij gebrek aan geschikte accommodatie dient de dansgroep voor haar jaarlijkse show steeds uit te kijken naar locaties buiten de gemeente. Eerder was dat in het Arjaantheater in Geraardsbergen en nu is dit al voor de tweede keer in Halle. Daar bedraagt de inkom 12€ terwijl voor -12 jarigen 8€ dient neergeteld.
Op zaterdag 1 oktober is het dan inschrijvingsdag voor de nieuwe kinderen die eveneens zin hebben om in de schoot van Camargo te dansen en te swingen in leuk gezelschap en onder de leiding van ervaren monitrices. De inschrijvingen kunnen van 10 tot 12u.
Meer info en reservering voor de dansshow in Halle via Peggy Reygaerts (dansgroepcamargo@gmail.com of 0474/29.98.53).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief