BEVER – Workshop ‘Upcycling’ voor lagere schoolkinderen

C21

BEVER – Workshop ‘Upcycling’ voor lagere schoolkinderen

Aankondiging_upcycling
BEVER – Workshop ‘Upcycling’ voor lagere schoolkinderen - © Deschuyffeleer
 

De gemeentelijke jeugddienst organiseert tijdens het Allerheiligenverlof op donderdag 3 november in samenwerking met de provincie en de vzw Mooss een gratis workshop ‘Upcycling’ voor lagere school kinderen. Hierbij worden gedurende de 3-uren durende sessie nieuwe materialen aangemaakt met allerlei afvalmaterialen.

“Het is de bedoeling om tijdens de workshop de kinderen oud nieuw en hip te laten maken”, zegt Debby Versteldt van de dienst Vrije Tijd. “Petflessen, plastic winkelzakjes, doosjes, blikken, doppen en nog vele andere zaken gooien we heel snel weg. Dat hoeft evenwel niet langer. Tijdens de workshop geven we nu die zaken een tweede leven. En zo worden met allerlei afvalmaterialen nieuwe materialen aangemaakt. Er is dan ook 3 uren knutselplezier verzekerd”.
De workshop richt zich naar 7- tot 12-jarigen en loopt van 14 tot 17u in de polyvalente zaal van de gemeentelijke basisschool Ak’cent in het centrum. De kinderen brengen zelf hun afvalmateriaal zoals flessen, blikken, doosjes, doppen, potjes en nog veel meer mee.
Deze workshop is gratis maar vooraf inschrijven is wel verplicht bij de gemeentelijke jeugddienst via debby.versteldt@bever-bievene.be met vermelding van naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is tot maximaal 15 kinderen is snel inschrijven dan ook de boodschap.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief