Edingen – Titjesbanket met muzikale happening op de Oude Markt

C21

Edingen – Titjesbanket met muzikale happening op de Oude Markt

Banquet_du_titje_2014
Edingen – 19 juni: Titjesbanket met muzikale happening op de Oude Markt - © Deschuyffeleer
 

Ook deze zomer pakt de dienst Toerisme uit met een reeks bijeenkomsten op de Oude Markt waarbij het genieten van muziek en het proeven van streekproducten hand in hand gaan. Het stadsbestuur wil zo niet alleen animatie brengen in de stadskern maar ook de nabijheidshandel een duwtje in de rug geven. De eerste bijeenkomst van dit seizoen vindt plaats op vrijdag 20 juni en start om 19u. De toegang is gratis.

Het muzikaal gedeelte start om 19u met een optreden van Family Heart, een plaatselijke muziekgroep rond éénzelfde familie. Hun repertoire bestaat uit pop-rock muziek vanaf de jaren 70 tot op heden maar dan in een eigen bewerking. Ambiance meteen verzekerd!
 
Daarna is het beurt aan het duo Karen en Robert G dat in zijn stijl onder de benaming ‘Gainsbourg Vertrouwelijk’ een overzicht brengt van het repertoire van de welbekende Franse zanger Serge Gainsbourg met zowel stukken uit zijn minder bekende jazz-jaren als zijn grote succesnummers.
 
Als zinderende afsluiter brengt de energieke coverband HOMe stevige rockmuziek. Voor die groep geldt trouwens enkel en alleen Rock and Roll matters. Met hun repertoire rond Classic Rock beleven de leden dan ook echt rock and roll en ademen zij met hun muziek mee de passie voor Rock uit.
 
 
Meer info via tourisme.enghien@skynet.be (02/397.10.20).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief