EDINGEN – Nu al inschrijven voor ‘24u Indoor Cycling’ in Nautisport

C21

EDINGEN – Nu al inschrijven voor ‘24u Indoor Cycling’ in Nautisport

Inscrijvine_24u_indoor_cycling_2015
EDINGEN – Nu al inschrijven voor ‘24u Indoor Cycling’ in Nautisport - © Deschuyffeleer
 

Vanaf nu reeds kan ingeschreven worden voor de 6de editie van de 24u Indoor Cycling ten bate van Télévie toekomend jaar in Nautisport en dit van vrijdagavond 27 maart om 20u tot zaterdagavond 28 maart om 21u.

Dat weekend wordt het dynamisch sportcomplex Nautisport terug de draaischijf van een nieuwe editie van de ‘24 uur Indoor Cycling - Ik steun onderzoek’, een organisatie ten bate van Télévie, de Franstalige tegenhanger van Kom op tegen Kanker.
Na de editie van dit jaar met 9 monitoren, 40 Nautisport-medewerkers en vrijwilligers, 200 spinfietsen en evenveel ploegen, meer dan 1.000 cyclers, meer dan 2.000 bezoekers, 125.000 afgelegde kilometers en een record opbrengst van 35.042 euro hebben de organisatoren met onder meer Nautisport-directeur Vincent Piette en schepen van Sport Philippe Streydio er alleszins terug een goed oog in.
Vrijdagavond 27 maart om stipt 20u wordt het startschot gegeven. Zoals het treffen dit jaar wordt ook de komende editie, overigens opnieuw te paard op de voorjaarsuurverschuiving, ongetwijfeld een grootse manifestatie die beslist gans Edingen en de wijde omgeving letterlijk en figuurlijk op de been brengt. Wie met een team wil deelnemen heeft er alleszins alle belang bij zich zo vlug als mogelijk aan te melden. Vorig jaar diende immers al een vrij groot aantal teams geweigerd wegens plaatsgebrek.  

Inschrijfingsformulier en nadere toelichting op  www.nautisport.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief