Tsjikatilo 69 winnaar van de Baobabquiz in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Tsjikatilo 69 winnaar van de Baobabquiz in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
Ingezonden foto
Editiepajot_rode
Ingezonden foto
 

De zesde editie van de quizavond voor Fandan was zoals de vorige jaren een groot succes. De 26 ploegen bestaande uit 4 deelnemers streden om de wisselbeker. Het waren niet alleen ploegen uit de gemeente Rode maar ook uit de omliggende gemeenten die deelnamen aan de quiz. De ploeg “Tsjiktilo 69” mocht de wisselbeker voor de vierde keer op zes jaar mee naar huis nemen.

Het team “Marcel Rosiers” eindigde zoals verleden jaar op de tweede plaats met één puntje verschil op de ploeg “Kwis & Yves” die op de derde plaats eindigde. De Mostaertjes mochten de verteerbeker in ontvangst nemen. Met de opbrengst van deze zesde quizavond kan de vzw Baobab, school- en medischmateriaal aankopen en zorgen voor het onderhoud van de bestaande gebouwen.

Roland Swalens: "Langs deze weg willen we onze dank betuigen aan het Gemeente Bestuur van Sint-Genesius-Rode, onze sponsors, de basisschool Wauterbos, het Rode Kruis afdeling Rode/Alsemberg en aan alle deelnemers en de vrijwillige helpers. De zevende editie van de Baobabquiz gaat door op zaterdag 17 oktober 2015 in het Cultureelcentrum Wauterbos."

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief