SINT-GENESIUS-RODE - Dansschool K-Creation met ‘Once Upon A Time’

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Dansschool K-Creation met ‘Once Upon A Time’

Editiepajot_ingezonden_k-creation_once_upon_a_time_27062015
 
Editiepajot_ingezonden_k-creation_once_upon_a_time1_27062015
 

Afgelopen zaterdag, 27 juni, bracht dansschool K-creation dance uit Sint Genesius Rode twee voorstellingen van hun “Once Upon A Time “ show. 350 dansers dompelden de toeschouwers (2 maal uitverkochte schouwburg de Meent) in in een sprookjesachtige wereld, waar ze via 34 prachtige choreo’s met evenzeer prachtige decors het enthousiast publiek terug wat dichter bij Sneeuwwitje, Roodkapje, Robin Hood, Mary Poppins en andere filmiconen brachten.

Van zondag 19 juli tot en met vrijdag 24 juli trekken enkele teacherz van de dansschool met een vijftigtal dansers naar Lombardsijde voor hun traditionele zomerdanskamp.

 

Intussen wist de dansschool naar volgend jaar toe de winnaar van “So You Think You Can Dance”, Malik te strikken. Hij zal tezamen met zijn kompaan Roger (eveneens finalist van het vernoemde programma) Ragga en Hip Hop doceren.

 

De dansschool gaat er prat op om buiten Malik en Roger eveneens nog Sandrine Balleux (klassiek), Stepanie Evenepoel (Jazz), Anneke (Modern) liefst 5 finalisten van de afgelopen vier jaar  van het dansprogamma “So You Think You Can Dance” in hun rangen als dansdocent te hebben. Voeg hier alvast nog Yves Ruth als bekende choreograaf van vernoemd programma en Christophe als winnaar van “My Name Is Michael” aan toe.

 

De lessen vangen aan op maandag 7 september

Wil je ook deel uitmaken van éen van de 38 afdelingen, schrijf je dan snel in via het Inschrijvingsformulier van de website, waar het uurrooster eveneens kan geconsulteerd worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief