Ezelsoor ook in de Boesdaalhoeve in SINT-GENESIUS-RODE

C21

Ezelsoor ook in de Boesdaalhoeve in SINT-GENESIUS-RODE

Editiepajot_rode
kaftpapier ontworpen door een leerling uit Sint-Genesius-Rode
 

Koop geen kaftpapier en zak op woensdag 2 september van 13u tot 17uur met je schriften en boeken af naar de Boesdaalhoeve, Toekomstlaan 32 B in Sint-Genesius-Rode. Je zult er kunnen kaften, maar ook een leuke namiddag beleven met allerlei workshops en animatie.

De dames van Femma helpen je graag om je eigen cupcake te maken. Bij de medewerkers van de bib kan je langsgaan om creatief met boeken om te gaan. Daarnaast kan je ook nog je eigen draagtas versieren of buttons maken. Academie Orfeus organiseert een les voor iedereen die eens wil proeven van de muziekschool.

Ieder kind kan vijf vellen kaftpapier (goed voor ongeveer twaalf schoolboeken of schriften) kiezen. Wie liever een unieke kaft heeft kan langsgaan bij één van de illustratoren van het Kinderuur of bij tekenaar Jurgen Walschot. Zij tekenen met plezier je lievelingsdier of favoriete superheld op je boek!

Bij het onthaal kom je meer te weten over vrijetijdsactiviteiten voor kinderen. Je kan tickets kopen voor (familie)voorstellingen en inschrijven voor workshops en stages. Leerlingen van academies en humaniora uit Vlaams-Brabant ontwierpen kaftpapier, ook de eerstejaars van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut. Een ontwerp uit Rode werd uitgekozen en naar de drukker gestuurd.

In samenwerking met Gezinsbond Rode, K-Creation, Het Kinderuur, Femma Rode, Bibliotheek Rode en Academie Orfeus.

meer info: http://www.deboesdaalhoeve.be/ of  http://www.ezelsoor.info/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief