NINOVE - Het gezelligste plein op autovrije zondag? Place Caravan!

C21

NINOVE - Het gezelligste plein op autovrije zondag? Place Caravan!

934807_776610292395599_1935649904951805976_n
Ingezonden foto
 

Tournée Savooi, een initiatief van de Savooifeesten, tovert het Oudstrijdersplein om tot ‘Place Caravan’ op autovrije zondag 21 september. In samenwerking met CC De Plomblom en de dienst cultuur Ninove.

Vanaf 11 uur kan jong en oud terecht op ‘Place Caravan’ voor een gezellige picknick in ‘t stad. Breng je eigen pistolets, sandwiches of croissants mee. Wij voorzien tafels, stoelen, grasmatten, picknickdekens, koffie, cava, Cointreau Fizz en op de achtergrond fijne zomerse deuntjes door de Savooi dj-crew.
Liefhebbers van gezelschapspelen nodigen we uit om hun meest favoriete spel mee te brengen en op zoek te gaan naar de ultieme tegenstander.
CC De Plomblom en de dienst cultuur serveren om half vijf Swingzapoppin, een bruisende cocktail van de muziekgroep ‘Nomad Swing’ onder leiding van Koen De Cauter in combinatie met de Gentse Lindy Hoppers van The Dipsy Doodles. Samen brengen ze bekende en minder bekende dansnummers van Benny Goodman, Ella Fitzgerald, Django Reinhardt, The Mills Brothers…
We katapulteren Ninove terug naar de broeierige sfeer van New York jaren dertig. Denk aan de hoogdagen van jazz en swing in The Cotton Club en andere ballrooms. Alles vindt plaats aan het oud stadhuis. Breng zeker dansschoenen mee.
https://www.facebook.com/#!/events/1480858072165520/
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief