NINOVE - Provinciaal karate kampioenschap Oost Vlaanderen

C21

NINOVE - Provinciaal karate kampioenschap Oost Vlaanderen

Affiche_2016_pk
 

Dit sportief evenement omvat zowat 300-tal deelnemers verdeelt over leeftijdscategorieën vanaf 7 jaar. Deelnemers kunnen uitkomen in 2 verschillende discipline's en zijn afkomstig uit ongeveer 29 Oost-Vlaamse clubs. Kwaliteitshalve willen we vermelden dat dit evenement staat onder de supervisie van het provinciaal comité Oost-Vlaanderen en gesteund is door VKF-multistijl en de stad Ninove in de vorm van o.a. de aanwezigheid van Burgemeester en met de medewerking van de uitleendienst en de sportdienst.

 

Dit alles gaat door op Zondag 23 Oktober 2016 in de sporthal te Ninove en onze club maakt zich sterk om hier voor de 4e keer dat ze dit organiseren een topevenement van te maken.  Een team van clubleden en sympathisanten staat klaar om de gegadigden te ontvangen in een gemoedelijk familiale en sportieve sfeer.

 

Ook de eigen wedstrijdmensen en hun supporters zullen niet ontbreken op deze jaarlijkse afspraak waar de besten van de provincie elkaar op de wedstrijdmat ontmoeten. De eer voor eigen publiek hoog houden staat hoog in het vaandel van de deelnemers, evenals dit het geval is voor alle medewerkers van de organisatie die er prat op gaan dat ze in het verleden deze wedstrijd vlekkeloos in goede banen hebben kunnen leiden. 

 

Kachi, die haar ontstaan zowat 15 jaar geleden in hartje Ninove heeft gekend en inmiddels tot een club van meer dan 170 leden is gegroeid, zou het waarderen indien massaal naar dit evenement word afgezakt om zo de kans te krijgen publiek en kenners te laten genieten van deze dynamische en fair-play sport. Karate zal trouwens in 2020 voor de eerste maal deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokyo.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief