GERAARDSBERGEN - Hope for Children ontvangt schenking van 4000 euro

C21

GERAARDSBERGEN - Hope for Children ontvangt schenking van 4000 euro

Editiepajot_jimmy_godaert_hope_for_children_ontvangt_schenking_van_4000_euro
 

Hope for Children, opgericht door 3 studenten Yendel en AÏko Lintermans, Lars Nissens hebben samen met meter Laura Lynn en peter Matthias Lens mocht 2 schenkingen in ontvangst nemen.

 

De vereniging zet zich in voor kinderen die alles verloren hebben door een woningbrand. Een brand is een van de meest aangrijpende gebeurtenissen in een mensenleven ook voor kinderen kan dit traumatische gevolgen hebben, zeker wanneer de schade zo groot is dat een groot deel van hun persoonlijke spullen verloren zijn gegaan. De vereniging wil deze kinderen materieel steunen.

 

Brandweerpost Geraardsbergen vzw en de spoedafdeling van het ASZ Geraardsbergen hebben een bedrag van 3000 euro geschonken, dit bedrag is een deel van de opbrengst van de fuif Emergency on Fire 2.  Ook Marnix Haelterman en Yannick Lintermans hebben een bedrag van 1000 euro, de opbrengst Trojka verkoop tijdens de Kerstmarkt, gegeven.

 

De vereniging heeft in 2015, 6 kindjes geholpen en zijn uiteraard blij met de ontvangen schenking.

 

Zet alvast 19 maart 2016 in jullie agenda voor een Breughelfestijn alsook naar goede gewoonte, het 3e jaar op rij een reuze barbeque die doorgaat op vrijdag 26 augustus , beide in Blue Lagoon, Adamstraat te Geraardsbergen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief