Fan van GERAARDSBERGEN wint Fotobox-prijs opening toeristisch seizoen

C21

Fan van GERAARDSBERGEN wint Fotobox-prijs opening toeristisch seizoen

Editiepajot_jimmy_godaertfan_van_geraardsbergen_wint_fotobox-prijs_opening_toeristisch__seizoen

Marianne Willekens uit Viane is de gelukkige winnares van de Fotobox-prijs op de opening van het toeristisch seizoen. Ze wint een waardebon t.w.v. € 100 voor een overnachting in een van de Geraardsbergse logies naar keuze.

 

Op 17 april was er de feestelijke opening van het toeristisch seizoen op de Markt in Geraardsbergen. Hierbij werden er tal van activiteiten georganiseerd. Zo kon je bijvoorbeeld jezelf, samen met vrienden of familie, vereeuwigen op de Visit Geraardsbergen-Fotobox. Deze foto kon indien gewenst gedeeld worden op je Facebookprofiel.

 

Marianne Willekens werd door een onschuldige hand uitgeloot: “Elk jaar doen we mee aan de Mattentaartentocht van Padstappers”, vertelt ze. “Deze keer hadden we via de Facebookpagina van Visit Geraardsbergen vernomen dat naast de wandeltocht er nog heel wat andere activiteiten op het programma stonden. Dus hebben we een bezoek aan de Markt gecombineerd met de wandeltocht.” Ook al woont ze zo dichtbij, Marianne is zeer tevreden met haar prijs. Ze kijkt er naar uit om te overnachten in een van de logies en te ontdekken wat de Geraardsbergse horeca te bieden heeft.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief