PALM PARKIES Dilbeek, 7X sfeer en muziek in DILBEEK

C21

PALM PARKIES Dilbeek, 7X sfeer en muziek in DILBEEK

Ediotiepajot_dilbeek_palmparkies_600
 
Dsc_4241
Belle Perrez mag Parkies Dilbeek openen. - Foto Marc Sluys
 
Dsc_4247
Stan Van Samang staat op 21 juli op het prodium. - Foto Marc Sluys
 

PALM PARKIES is een vaste waarde in de zomerse festivalagenda van 20 verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen & Nederland. PALM PARKIES is moeilijk te vatten in enkele woorden maar het is dichtbij, familiaal, eigenzinnig, gratis, groen, ...

PALM PARKIES bestaat als sinds 1991 en deze zomer starten we in samenwerking met het gemeentebestuur ook in Dilbeek. We vonden een prachtige plek, in de volksmond gekend als het Patattenveld, aan de Westrandkouter. We hopen uiteraard dat, zoals in de andere steden en gemeenten, deze plek snel zal vollopen. Het wordt immers genieten van een ijzersterk programma! Ondermeer Belle Perez, Stan Van Samang, Buscemi Feat. Squadra Bossa, Stash en Boogie Boy zorgen voor mooi weer op ons podium.
 
En naar goede gewoonte is er niet alleen steengoede muziek, maar blus je met lekkere, zachtgeprijsde drankjes de warmte en vul je het kleinste gaatje in je maag met zalige snacks. Ons drankenaanbod is erg uitgebreid en je kan bij ons niet alleen terecht voor een lekkere snack, maar ook voor een heuse BBQ. 
 
En we zorgen voor een mirakel... dankzij de steun van uw gemeente en onze sponsors (PALM, Minute Maid, Christelijke Mutualiteit, Nationale Loterij, Randstad, Het Nieuwsblad, JOEfm, Vitaya, De Zondag & De Streekkrant) blijft dit zomerfeest volledig gratis en onze drankjes zijn naar goede gewoonte heel betaalbaar.
 
We starten in Dilbeek op woensdag 7/7 en zwaaien de zomer uit op 18/8. Hier alvast (onder voorbehoud van lichte wijzigingen) het programma:
 
07/07: Belle Perez
14/07: Matthieu & Guillaume (+voorprogramma ism Poppunt)
21/07: Stan Van Samang
28/07: Buscemi Feat. Squadra Bossa
04/08: Cookies & Cream
11/08: Stash
18/08: N8N & Raw Soul
 
Je bent elke woensdagavond welkom vanaf 19u (bar en eetkraam open), optreden start om 20u tot 22u30, einde van de avond rond 23u15. Plaats: het Patattenveld aan de Westrandkouter.
 
Je vindt PALM PARKIES ook in Aalst, Bergen op Zoom, Blankenberge, Breda, Deinze, Dordrecht, Genk, Halle, Hasselt, Kapellen, Knokke-Heist, Lier, Roeselare, Roosendaal, Sint-Niklaas, Tilburg, Torhout, Waregem en Wevelgem.
In totaal 140X sfeer en muziek en meer dan 400.000 bezoekers!.
 
PALM PARKIES Dilbeek is een organisatie van vzw Divers samen met het gemeentebestuur van Dilbeek.
 
Voor alle info:
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2010
Jean-Pierre Schoukens
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief