SCHEPDAAL - Amigo verliest bekerwedstrijd op strafschoppen

C21

SCHEPDAAL - Amigo verliest bekerwedstrijd op strafschoppen

Editiepajot_amigo_2011_foto_ivo_lemaire
Foto © Ivo Lemaire
 

Het was al snel duidelijk dat het voor Amigo geen gemakkelijke klus ging worden om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Beker van België. Waremme, autoritair leider in 2de Nationale tegen een in een vertrouwenscrisis verkerende leider in 1ste Nationale.

Het gemis van de afwerker van dienst Glauber DOS SANTOS, met bovendien nog Glen DE COEN in de ziekenboeg, begint meer en meer zijn tol te eisen binnen het swingende voetbal van Amigo. De wil is er, maar de afwerking blijft achterwege. Meer dan ooit moet iedereen achter de ploeg staan.
 
Van in de aanvangsfase was het duidelijk dat Amigo het moeilijk ging krijgen met de perfect verdedigende instelling van de bezoekers. Het gebrek aan creativiteit en spelers die zonder vertrouwen spelen kwam vooral tot uiting in de afwerking. In de 6' werd een goed uitgevoerde voorzet van Bruno toch door Abdes in doel verwerkt: 1-0. In de 16' hingen de bordjes weer gelijk na een counter van Waremme waarbij Giuseppe in eerste instantie nog redding bracht maar de rebound toch nog in het doel zag verdwijnen. Amigo bleef knoeien in de afwerking. Een counter van de bezoekers werd in de 24' in doel verwerkt: 1-2. Toch kwam Amigo in de slotminuut op gelijke hoogte na een prachtcombinatie tussen Bruno en Abdes met het hoofd naar Bilal die hard binnen knalt. Acties waarop Amigo een tijd geleden nog een patent op had.
Rustscore: 2-2
 
De tweede periode gaf het zelfde scenario. Amigo falend in de afwerking.
Toch was het Mous die via een magistrale schijnbeweging de bezoekende netten bol zette: 32' 3-2. Amper 1' later hingen de bordjes weer gelijk en dit op een stilstaande faze! 3-3. Amigo bleef zijn tanden stuk bijten op het perfect verdedigende Waremme. Eindscore: 3-3.
 
Strafschoppen moest de winnaar aanduiden. Het was snel duidelijk welke ploeg in de winning mood verkeerd. Drie perfect getrapte en keiharde strafschoppen van de bezoekers tegenover drie getrapte strafschoppen van Amigo waaruit duidelijk blijkt dat er zonder vertrouwen wordt gevoetbald en de faalangst overheerst. Strafschoppen: 2-3
 
Eindscore kansen: spelfase per minuut op www.zvkamigoschepdaal.be  1ste periode: Amigo 17 (2x paal/lat) – Waremme 7 (5x counter)
2de periode:   Amigo 15 (2x paal/lat – Waremme 6 (5x counter)
 
1/8 Finale: ZVK AMIGO Toyota Schepdaal – AUDIO D Waremme 3-3. Strafschoppen 2-3
 
Amigo
Kenny SERGEANT (ziek) – Giuseppe MASTELLARI – Bilal AFETTAT – Bruno BARBOZA – Abdes EL HAFID – Bilal EL HAFID - Glen DE COEN (ziek) – Mustapha AABASSI – Marcio NEVES MATOS (dede) – Glauber DOS SANTOS (gekwetst) Coach Frank LUYPAERT – Kiné Wim LEUNENS
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2011
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief