DILBEEK - Nieuwe start voor speelplein Begijnenborre

C21

DILBEEK - Nieuwe start voor speelplein Begijnenborre

Editiepajot_dilbeek_speelpleinwerking_foto_gerrit_achterland
Foto © Laura Thys
 

Speelplein Begijnenborre start vanaf de paasvakantie met een nieuw inschrijfsysteem en reglement. “Met deze nieuwe methode streeft de gemeente niet alleen naar een fijn speelplein maar ook naar een veilige en een kwalitatieve speelpleinwerking”? zegt de gemeentelijke jeugddienst van Dilbeek.

Ouders die hun kinderen op speelplein Begijnenborre willen inschrijven, zullen eenmaal per jaar, een speelpleinpas moeten aankopen. Met deze pas kunnen ze hun kind online of bij de jeugddienst en/of financiële dienst van Dilbeek inschrijven. Het speelpleinpasje zal vanaf 28 februari te koop zijn.
Vanaf 1 maart wordt het mogelijk om zich voor de paasvakantie in te schrijven voor de speelpleinwerking. Online inschrijven kan via volgende website: http://dilbeek.grabbis.be  . Een belangrijke verandering is dat er vanaf nu uiterlijk twee weken vooraf moet ingeschreven en betaald worden (tenzij de maximumcapaciteit van 150 kinderen reeds overschreden werd). Bij het aanmelden, de dag zelf voor 9 uur, dient het speelpleinpasje getoond te worden en zal de inschrijving gecontroleerd worden. Ook de prijzen van de speelpleinwerking zijn gewijzigd. Aan de opvanguren van het speelplein zal niets veranderen.
In de krokusvakantie zal er nog gewerkt worden met het ‘oude’ systeem met de jetons.
De jeugddienst organiseert twee infoavonden om de ouders vertrouwd te maken met het nieuwe systeem. Deze hebben plaats op maandag 28 februari om 20 uur in Jeugdcentrum Castelhof, Molenstraat 102, 1700 Sint-Martens-Bodegem en dinsdag 8 maart om 17.30 uur in de eetzaal van speelplein Begijnenborre, Bodegemstraat 103, 1700 Dilbeek. De ouders krijgen daar de mogelijkheid om een pasje te kopen. Het nieuw reglement en alle informatie wordt uitgebreid verstuurd naar alle ouders die hun kind het laatste jaar hebben ingeschreven. Het is ook te vinden op: http://www.jeugd.dilbeek.be .
Jeugddienst Dilbeek
Molenstraat 102, 1700 Dilbeek
02/582.46.20
speelplein@dilbeek.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2011
Gerrit Achterland
Laura Thys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief