Interventieplan voor jaarmarkt DILBEEK

C21

Interventieplan voor jaarmarkt DILBEEK

Jaarmarkt_dilbeek_p200

In overleg met het jaarmarktcomité heeft het gemeentebestuur van Dilbeek een nood- en interventieplan (NIP) uitgewerkt voor de jaarmarkt van Dilbeek. De toegangswegen dienen vrij te blijven zodat politie-, brandweer- en ziekenwagens een doorgang hebben mocht zich een incident op de markt voordoen. De marktkramers worden op de hoogte gebracht van de wijzigingen.

Volgend voorstel werd in overleg met het Jaarmarktcomité uitgewerkt:
-Verheydenstraat (van aan de steenweg tot de Oudesmidsestraat) worden geen marktkramen geplaatst zodat de toegangsweg vrij blijft om de marktkramers     gemakkelijker te laten doorrijden.
-Spanjebergstraat (tot aan de Berchemstraat) worden de marktkramen maar langs één kant geplaatst in plaats van langs beide kanten
-De Heetveldelaan (kant langs de Kasteelhoeve tot aan het bos) worden er geen marktkramen meer geplaatst
-Kasteelstraat wordt ingenomen tot aan het rotonde met de Rozendoorndreef,           de zijstraten van de Kasteelstraat (Kamerijklaan, Parklaan en Malolaan) worden voorzien van een doorgang
-Sint-Alenalaan, zoals de Kasteelstraat worden de zijstraten (Dr. J. Appelmanslaan en Oudstrijdersstraat) voorzien van een doorgang.
De marktkramers, die verplaatst moeten worden, krijgen een plaats in de Sportlaan. Er wordt ook geopteerd om zo weinig mogelijk marktkramers op risico toe te laten aangezien het aantal plaatsen beperkt zal zijn.
Het Jaarmarktcomité vraagt ook om in de Berchemstraat, het stuk van aan de Baron de Vironlaan naar de Moeremanslaan, langs beide kanten verkeersvrij te houden zodat de bussen van De Lijn vlot kunnen doorrijden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief