DILBEEK - PROVINCIE VLAAMS-BRABANT steunt Trends Gazellen Vlaams-Brabant

C21

DILBEEK - PROVINCIE VLAAMS-BRABANT steunt Trends Gazellen Vlaams-Brabant

Jean-pol_olbrechts_p200
Jean-Pol Olbrechts, gedeputeerde voor economie (ep)

De provincie Vlaams-Brabant geeft een subsidie van 5.000 euro voor de organisatie van het evenement Trends Gazellen Vlaams-Brabant. Trends Gazellen Vlaams-Brabant wordt op 2 maart georganiseerd in het Kasteel Groot-Bijgaarden en bekroont de 200 snelst groeiende ondernemingen in de provincie.

De Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden. De Trends Gazellen zijn de bedrijven die symbool staan voor competitief ondernemerschap. Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van de provincie omdat ze staan voor innovatie, werkgelegenheid en inspiratiemodel voor andere bedrijven.
 
De Trends Gazellen Vlaams-Brabant 2011 bekroont de 200 snelst groeiende ondernemingen in de provincie, en kent in de categorieën kleine, middelgrote en grote ondernemingen de titel "Gazellen-Ambassadeur" toe. In 2011 wordt voor de eerste keer een Super Gazelle Ambassadeur bepaald, dit is het bedrijf dat gedurende de laatste tien jaar de mooiste evolutie doormaakte.
 
"We werken al negen jaar samen met Trends aan de organisatie van dit economische evenement", zegt Jean-Pol Olbrechts, gedeputeerde voor economie. "Dit evenement sluit immers aan bij onze visie om een aantal selectief uitgekozen evenementen rond ondernemerschap te ondersteunen. Hierbij mikken we op breed gerichte en groot opgezette initiatieven gericht op het promoten van ondernemerschap met ook een groot bereik en uitstraling, zoals het evenement van Trends Gazellen, maar ook Trends Business Tour, de deelname aan de Vlaamse startersdag op 18 mei en JCI Leuven Bizznizz Day op 26 maart".
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2011
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief