SCHEPDAAL - Nieuw kinderdagverblijf in voormalig hotelgebouw

C21

SCHEPDAAL - Nieuw kinderdagverblijf in voormalig hotelgebouw

Editiepajot_schepdaal_kinderdagverblijf_t_sproetje_2_foto_steven_walravens
Vlnr. Sara Makhoukhi (21) en Cindy Vanbrusselen (23) bij de ingang van hun nieuw kinderdagverblijf. - Foto's © Steven Walravens
 
Editiepajot_schepdaal_kinderdagverblijf_t_sproetje_foto_steven_walravens
De opvangruimte werd opgesplitst in twee delen, dit volgens leeftijd van de kindjes. - Foto's © Steven Walravens
 

Op 26 april opent in het vroegere hotelgebouw Lienzana, gelegen aan de Ninoofsesteenweg in Schepdaal  een nieuwe crèche. Kinderdagverblijf t’Sproetje zal plaats bieden voor de opvang van 28 kinderen en stelt 4 kinderverzorgsters te werk. 

Al een hele tijd doet het hotelgebouw dienst als internaat voor Elishout maar sinds kort is Cindy Vanbrusselen (23) uit Lennik in de weer om een stuk van het gebouw om te toveren tot een veilige en kindvriendelijke ruimte.
 
“Met de ervaring die ik al opgedaan heb in de kinderverzorging, vind ik veiligheid en hygiëne een belangrijk aspect. Daarom hebben we gekozen voor een kurkvloer en zijn schoenen verboden in onze crèche. Wanneer de kindjes aankomen worden de schoentjes in de voorziene emmertjes geplaatst. Ook wij zullen geen schoenen of pantoffels dragen. Ouders zullen enkel de ingang kunnen betreden met schoenen.” aldus de 23-jarige kinderverzorgster.
 
Ook naar toegangsveiligheid heeft kinderdagverblijf t’Sproetje gedacht. “Enkel familieleden van de kindjes zullen toegang krijgen tot het kinderdagverblijf en dit zal gecontroleerd worden met een camera.”
 
Cindy Vanbrusselen zal bijgestaan worden door Sara Makhoukhi (21) uit Dilbeek, Joke De Smet (26) uit Halle en Sarah Willems (23) uit Lembeek die allemaal al ervaring hebben opgedaan in de kinderopvang.
 
Wie meer informatie wenst over kinderdagverblijf 't Sproetje kan surfen naar www.tsproetje.be of mailen naar info@tsproetje.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2011
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief