DILBEEK - Broken Glass Heroes en The Fortunate Few op Vijverfestival

C21

DILBEEK - Broken Glass Heroes en The Fortunate Few op Vijverfestival

Vijverfestival_2011_p200
Het nieuwe logo (ep)

De eerste namen voor het Vijverfestival op 9 juli van dit jaar zijn bekend: The Fortunate Few en Broken Glass Heroes.

Het Vijverfestival is een constante in de Dilbeekse festivalzomer en hoopt dat ook te blijven door elk jaar ruim 10.000 kijklustigen naar de vijver achter het gemeentehuis te halen.
De organisatoren hebben zonet de eerste namen voor de editie van dit jaar, die plaatsvindt op 9 juli, bekendgemaakt. De Dilbeekse groep The Fortunate Few, met de al meermaals met Ozark Henry vergeleken frontman Jan-Pieter Delcour, mogen het festival op gang zitten op het Zuiden Zindert-podium.
Ook voor het Vijverpodium werd al een eerste naam vrijgegeven. Broken Glass Heroes, de groep van Tim Vanhamel en Pascal Deweze die bekend werd door de soundtrack te maken van de populaire tv-serie Benidorm Bastards, treedt er ’s avonds op. Beide heren hebben muzikaal al meerdere watertjes doorzwommen en staan garant voor een muzikaal hoogstaande avond aan de vijver.
Nieuw logo
Het Vijverfestival pakt ook uit met een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. De bedoeling is om het logo en de gekozen kleuren de dag zelf heel duidelijk te maken op het festival, zodat je er niet naast kunt kijken dat je op het Vijverfestival bent.
Meer informatie?
Guy Junior Stevens
0472-88.82.13.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief