DILBEEK - Trouw aan partner, trouw aan werkgever

C21

DILBEEK - Trouw aan partner, trouw aan werkgever

Editiepajot_dilbeek_familie_beurms_foto_gerrit_achterland
Het echtpaar Beurms bleef niet alleen vijftig jaar trouw aan elkaar, maar bleven ook trouw aan hun werkgever. - Foto © Gerrit Achterland
 

Oscar Beurms en Gizelle Van de Keere zijn beide wel uit Oost-Vlaanderen afkomstig, respectievelijk uit Zonnegem en Herzele, maar wonen al sinds 1969 in Dilbeek in de Turflaan. Zij vierden op het gemeentehuis hun gouden bruiloft. Vijftig jaar geleden huwden ze immers op 29 april 1961 in Herzele.

Ze bleven niet alleen elkaar trouw, maar ook hun werkgever. Oscar werkte 37 jaar bij de Spoorwegen, Gizelle 35 jaar bij de Kredietbank op de hoofdzetel. En hoe een dubbeltje rollen kan… Oscar en Gizelle leerden elkaar kennen op de aansluiting van de trein op het perron in Denderleeuw. De trein stond meteen op de goede rails. Dat resulteerde in twee flinke dochters, die op hun beurt voor vier kleinkinderen zorgden.
Oscar en Gizelle zijn nog zeer actief. Ze doen veel wandelingen mee van de nationale wandelfederatie, want ze zijn aangesloten bij de wandelclub van Ternat. Oscar speelt nog in drie fanfares, onder meer in Hand in Hand in Groot-Bijgaarden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief