DILBEEK - Joggen voor beginners: Start to Run

C21

DILBEEK - Joggen voor beginners: Start to Run

Joggen_p200

Dirk Janssens, erevoorzitter dac vzw: “Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek. Een uitstekende sport om aan je conditie en dus je gezondheid te werken. Joggen heeft nog meer voordelen: het gebeurt in open lucht, is goedkoop, op gelijk welk moment van de dag kan je er even tussenuit en als je in groep loopt heb je vele sociale contacten. Heb je nooit gelopen of ben je er ook al eens aan begonnen en is het je alleen niet gelukt, dan hebben wij goed nieuws voor jou”.

“Op zondag 24 april om 10 uur start een reeks “Joggen voor beginners”. Na tien wekelijkse trainingen is 5 km joggen geen probleem meer. De trainingen duren ongeveer 1.30 uur, worden georganiseerd op tien opeenvolgende zondagen, van 24 april tot 26 juni, en starten telkens om 10 uur. Inschrijven en deelnemen kan tot en met zondag 1 mei”.
“De lessenreeks wordt georganiseerd door Dilbeek Atletiek Club, in samenwerking met het programma “Start to Run” van de Vlaamse Atletiekliga. De trainers van de club zijn niet aan hun proefstuk en hebben al velen aan het joggen gezet. Het initiatief is gericht naar volwassenen vanaf 18 jaar met weinig of geen loopervaring. Heb je meer ervaring dan kan je bij de bestaande groep joggers aansluiten. Voor de kinderen van de deelnemers is opvang voorzien”.
“De prijs voor de lessenreeks bedraagt 20 euro voor de 10 lessen. Inschrijven en betalen kan na de eerste les. De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming en betalen het inschrijvingsgeld geheel of gedeeltelijk terug. Meer inlichtingen kan je verkrijgen bij Gwendy Aerts (tel: 02/466.34.62 of e-post: dacvzw@yahoo.com )”.
Afspraak op zondag 24 april 2011 om 10 uur in het sportcomplex Roelandsveld, Sportlaan 24, 1700 Dilbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief