HALLE / DILBEEK - Palm Parkies 2011

C21

HALLE / DILBEEK - Palm Parkies 2011

Palmparkies_p600
 

Blijf vanaf nu maar rustig zitten want de artiesten voor Palm Parkies 2011 volgen elkaar in razendsnel tempo op! Tom Dice en Eva De Roovere passeerden al de revue, maar nu is het tijd voor twee nieuwe namen; Dean en Udo.

Dean won overtuigend de derde reeks van het programma “Idool” bij vtm. Zijn debuutsingle “So Many Ways” werd meteen een dikke nummer 1 hit. Hij deed mee aan het tv-programma “Sterren op het ijs" en zong samen met Sita de titeltrack van de Disneyfilm “Rapunzel”. 
Deze zomer staat Dean 5X op de podia van Palm Parkies.  Dat wordt dus volledig uit de bol gaan met zijn mix van ballads, up tempo-nummers en zijn interpretatie van rocknummers als ‘Great Balls of Fire’, “Crazy Little Thing Called Love”en “Footloose”. Dean live is entertainment verzekerd !
Op welke locaties hij allemaal zal spelen blijft nog even geheim...

Vijf jaar. Meer had Udo niet nodig om van winnaar van een talentenjacht (X-factor 2005) uit te groeien tot vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Zijn albums getuigen van een indrukwekkend groeiparcours. Eerst is er ‘U-turn’ (2006), met daarop stevige hits zoals Isn’t it time en Winter in July. Maar ook met Tu me manques à mourir, een pakkende vertaling van Will Tura’s Ik mis je zo. In 2007 zal Udo met de originele, Nederlandstalige versie van dat liedje het één-programma Zo is er maar één winnen. 
Deze zomer etaleert Udo zijn kunnen op Palm Parkies ! Welke locaties hij allemaal zal bezoeken houden we nog even voor ons.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2011
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief