HALLE / DILBEEK - Ook Paul Michiels en Brahim op Parkies

C21

HALLE / DILBEEK - Ook Paul Michiels en Brahim op Parkies

Palmparkies_p600

We maakten al een hele hoop namen bekend zoals: Tom Dice, Eva De Roovere, Dean, Udo en Hans Dulfer Dance Band. Vandaag komen daar nog twee echte toppers bij.

Paul Michiels 13X op PALM PARKIES!

Vanaf zijn prille jeugd is Paul (op 8-jarige leeftijd ’56) in de ban van de liedjes die hij op de radio hoort. Hits van Bill Haley , Elvis Presley, Litlle Richard, Jerry Lee Lewis, Eddy Cochran , Buddy Holly e.a.komen vanuit de V.S. overgewaaid naar Europa. De Rock’Roll viert hoogtij! Iedereen kent Paul Michiels natuurlijk vooral van Soulsister, de groep waarmee hij samen met Jan Leyers in ’88 een grote doorbraak kende met de superhit “The Way To Your Heart”. Deze zomer zal hij op maar liefst 13 verschillende podia van PALM PARKIES te zien zijn samen met zijn fantastische liveband.

 Brahim Live 15X op PALM PARKIES!

Brahim Attaeb, was ongetwijfeld dé meest besproken kandidaat van de hele Idool 2003-reeks. Met zijn robotachtig moonwalk-pasje en opvallende mutsjes werd deze jongeman uit Torhout meteen het gespreksonderwerp bij jong en oud. Op zijn 3de cd Evolution laat Brahim een volwassen, internationaal geluid horen. De jongen van gisteren is een man geworden. Iemand met nieuwe doelen en andere visies. Daarnaast is de nieuwe single “This Is What I Like” zeer goed ontvangen door de radio’s.  Deze single is de voorloper van een nieuw BRAHIM album “ELEKTRIFIED” dat wordt gereleased in mei 2011 !
We kijken uit naar zijn spetterende optredens op PALM PARKIES deze zomer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2011
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief