SCHEPDAAL - Een geslaagd kleutersportkamp

C21

SCHEPDAAL - Een geslaagd kleutersportkamp

Editiepajot_schepdaal_kleutersportweek_sportkriebels_foto_steven_walravens
Studentes Silke De Zutter en Evelien De Geyter blikken tevereden terug op de kleutersportweek. - Foto © Steven Walravens
 

De sporthal van Schepdaal werd de voorbije week ingepalmd door 45 kleuters die deelname aan de kleutersportweek Sportkriebels. De kleutersportweek werd voor het eerst georganiseerd door twee laatstejaars studentes regentaat LO van het  Parnas in Dilbeek.

Studente Evelien De Geyter: “Heel de week stond vol met activiteiten. Dinsdag hebben we twee springkastelen gehuurd. Donderdag hebben we met de kleuters een bezoek gebracht aan de kinderboerderij van het nabijgelegen Levenslust, waar de kindjes ook paaseitjes mochten rapen." 
 
Het duo werd bijgestaan door enkele leden van Volleybal Schepdaal en kon beroep doen op de uitleendienst van Bloso.
 
Wegens groot succes denken beide studentes om een tweede kleutersportweek in te richten tijdens de zomervakantie. “We denken erover na om een VZW op te richten en zo een vervolg aan de kleutersportweek te breien. Dit alles zal afhangen wanneer de sporthal nog vrij is en dat we een plaatsje krijgen in het materiaalhok. Maar het was alvast een leuke ervaring zowel voor ons als voor aanwezige de kleuters.”  besluit studente Silke De Zutter.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2011
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief