DILBEEK / HALLE - Nieuwe namen voor Palm Parkies!

C21

DILBEEK / HALLE - Nieuwe namen voor Palm Parkies!

Palmparkies_p600

Er kwamen de afgelopen weken al veel sterke artiesten aan bod in onze nieuwsbrief maar het is nog niet gedaan! Houd u vast. Nog eens 3 kleppers erbij!

De Kast 4X op Palm Parkies!

De Kast timmert al sinds 1987 hard aan de weg met de verschillende successen als gevolg. De populariteit van De Kast als live-act neemt in 1995 sterk toe, onder andere nadat de groep in het voorprogramma van Status Quo en B.B. King heeft gespeeld. Na het grote succes van ‘In Nije Dei’ en de cd ‘Niets Te Verliezen’ wordt de Kast tijdens de TMF Awards in 1998 aangemerkt als beste Nederlands live act. Ook is er een Edison voor De Kast in dat jaar. In 2010 bestaat De Kast 20 jaar. Dit vieren zij met een nationale tour langs de festivals.Na 8 jaar komt er een nieuw album van De Kast uit. Zeer recent speelde Syb van der Ploeg de rol van Jesus op het indrukwekkende en goed bekeken evenement 'The Passion'.

Buscemi feat. Squadra Bossa 3X op Palm Parkies!

Sinds 1996 is Dirk Swartenbroeckx actief als producer. Als Buscemi brengt hij elektronische, fel gesmaakte, zuiders getinte muziek. In 2010 bracht hij het album “In Situ” uit. Als DJ brengt Buscemi een gevarieerde set met invloeden uit eclectiv, afro, bossa, house, electro, balkan beats, dub, drum ‘n bass, … Buscemi’s laatste nieuwe project is Squadra Bossa. Deze formatie, bestaande uit verschillende artiesten, maximaliseert het energie-gehalte en zorgt voor een spetterend vuurwerk in de zaal of in het park. Percussie, trompet, sax en trombones maken de brandende ‘latin vibe’ compleet en brengen alle voetjes op Palm Parkies! aan het dansen!

Garcia Goodbye 10X op Palm Parkies!

We zien ze graag terugkomen, de jongens van Garcia Goodbye! Verleden jaar leken ze nog het buitenbeentje in de Parkies klas, dit jaar schuiven ze meteen een paar banken naar voren. Met hun 1e single - het immer vrolijke You Know Exactly How I Feel - scoorden ze in het buitenland een Top 3 Hit, werden ze in Nederland genomineerd voor Song Van Het Jaar en raakten ze in hoge rotatie op de Braziliaanse radio. Naar Zuid-Amerika trekken ze trouwens na hun Parkies concertreeks. Tijdens de voorbije Parkies Tour verbaasden ze vriend en vijand met hun frisse set van eigen nummers en originele covers (Madonna! Coldplay! Britney Spears!) en maar al te vaak eindigde de avond met het PPalm Parkies! publiek dat uitzinnig op het podium stond mee te dansen. Klaar voor de tweede ronde.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2011
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief