ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL op één zege van titelfinale

C21

ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL op één zege van titelfinale

Editiepajot_schepdaal_zvk_amigo-a_foto_ivo_lemaire
ZVK Amigo Schepdaal zet zich schrap voor een plaatsje in de titelfinale. - Foto © Ivo Lemaire
 

Zowel Topfavoriet ROLINI Koersel als AMIGO Schepdaal hebben gedaan wat ze moesten doen, winnen op verplaatsing. Of we hierbij de gedroomde finale krijgen tussen de twee toonaangevende ploegen van de reguliere competitie valt nog af te wachten. 

Sowieso krijgen beide ploegen thuis twee kansen om hun finaleplaats veilig te stellen. Morgen vrijdag 20 mei staat Amigo voor de aartsmoeilijke taak om zonder de geel geschorste Mous Aabbassi en met enkele licht gekwetste spelers in hun rangen om in Sporthal Molenbos te Zellik de broodnodige tweede overwinning binnen te halen. Zo niet is er op maandag 23 mei de beslissende wedstrijd in Zellik.
 
Kom en supporter op vrijdag 20 mei voor ZVK Amigo Toyota Schepdaal.
Schreeuw Amigo naar de zevende Play-off finale op rij.
 
In een sportieve wedstrijd was het Amigo dat van in de beginfase de aanvallende kaart trok. De thuisploeg was op de counter aangewezen en kon slechts op momenten uit de omknelling ontsnappen. Maar ofwel stond ons Schepdaals symbool Kenny SERGEANT paraat om zijn netten schoon te houden ofwel bracht de paal redding. Het tik tak voetbal van Amigo bracht in de beginperiode niet veel op omdat er ofwel te lang gewacht werd om op doel te besluiten of er naast werd geschoten. Het keerpunt in de wedstrijd was de knal van Mous op de deklat. In de 25' was het dan toch raak voor de bezoekers. Glen DE COEN stuurde Bilal EL HAFID mooi het straatje in. Deze gaf de Hobokense doelman het nakijken. Rustscore: 0-1.
 
De tweede periode begon goed voor de bezoekers. Een Amigo voorzet werd in de 5' ongelukkig in eigen doel verwerkt door Hobokenaar Antoine LEMAIRE:
0-2. Amper één minuut later devieerde kapitein Bruno BARBOZA een voorzet van Glen DE COEN in het Hobokens doel: 0-3.
De thuisploeg zette alles op alles en trok resoluut in de aanval. De licht gekwetste dédé moest naar de kant, wat het sein gaf aan Hoboken om nog heftiger aan te vallen. De Schepdaalse bezoekers leken de pedalen te verliezen maar konden rekenen op de rots in de branding, viervoudig landskampioen en Belgisch nr 1 Kenny SERGEANT. Twee keer moest hij zich toch geklopt geven. Eerst bracht de paal redding. Daarna werd een dieptepas van de thuisploeg in de 49' door Karim AKAJOUA met de hiel in het doel
gedevieerd: 1-3. Ook thuisdoelman Olivier VERHANNEMAN moest enkele malen gepast tussenkomen om een vierde Amigo treffer te voorkomen. Glen DE COEN werd in de eindfase nog zwaar gepakt en moest gekwetst het plein verlaten.
Eindscore: 1-3.
 
Een verdiende overwinning voor de boys van coach Frank LUYPAERT. Terechte felicitaties voor beide ploegen voor hun sportieve intenties en ingesteldheid.
 
De Play-off wedstrijden van ZVK AMIGO Toyota Schepdaal vinden dit jaar plaats in Sportcomplex Molenbos te Zellik. Thuisbasis van verliezend Titelfinalist VC Euphony Asse-Lennik.
 
Meer info op www.zvkamigoschepdaal.be  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2011
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief