DILBEEK / VARIA - Marijke Dauwen wordt benoemd tot senator JCI Worldwide

C21

DILBEEK / VARIA - Marijke Dauwen wordt benoemd tot senator JCI Worldwide

Editiepajot_varia_senator_jci_west-brabant_foto_gerrit_achterland
Vlnr: Marleen Boen, communicatieverantwoordelijke JCI Senate Belgium, Jef Hendrickx, Inkomende voorzitter JCI Vlaanderen 2011 – 2012, Marijke Dauwen, kersvers senator, Steven Vandenabeele, Nationale voorzitter JCI Belgium 2011 en Annelies Quaegebeur, voorzitter JCI West-Brabant. - Foto © Gerrit Achterland
 

Bij JCI West-Brabant kennen ze geen feestje….Enkel een feest. En terecht: Marijke Dauwen werd benoemd tot senator binnen JCI wereldwijd.

De benoeming tot senator is een erkenning binnen de organisatie JCI, Junior Chamer International, voor jaren van onverdroten en niet aflatende inzet en gedrevenheid om de spirit van JCI uit te dragen.
En de kern van deze JCI spirit kan als volgt vertaald worden: de mogelijkheid bieden aan jonge mensen om te ondernemen, om iets uit te proberen en nadien te evalueren. Ook de trainingen, de gastsprekers, de bedrijfsbezoeken passen in dat kader.
JCI West-Brabant vergadert elke tweede donderdag van de maand in het Gosset Hotel in Groot-Bijgaarden en dit vanaf 19u45. Wens je een vergadering bij te wonen, email dan vooraf naar Manu Buysse: info@jciwestbrabant.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief