SCHEPDAAL / ZELLIK - ZVK Amigo voor de 7de keer op rij in titelfinale

C21

SCHEPDAAL / ZELLIK - ZVK Amigo voor de 7de keer op rij in titelfinale

Kenny_sergeant_p200
Doelman Kenny Sergeant. Foto © Ivo Lemaire

De gedroomde Play-off finale tussen de twee toonaangevende ploegen van de reguliere competitie is een feit. Zowel topfavoriet ROLINI Koersel als AMIGO Schepdaal hebben gedaan wat ze moesten doen, winnen. 

In een sportieve maar harde en aangenaam om volgen wedstrijd trokken beide ploegen vanaf de beginfase de aanvallende kaart. De bezoekers waren het verplicht en moesten winnen terwijl bij Amigo aanvallen in hun genen zit.
De aftrap was nog maar gegeven of Amigo werd al koud gepakt: 1' 0-1. Het was duidelijk dat de organisatie in de verdediging nog niet op punt stond zonder de geel geschorste Mous. Toch hingen de bordjes luttele minuten later terug in evenwicht na een eenmansactie van dédé, Marcio NEVES MATOS : 4' 1-1.
 
In een gelijkopgaande wedstrijd kon Amigo toch op voorsprong komen na een dieptepas van Glen op Bilal EL HAFID die koel afwerkte: 9' 2-1. In de 15'
brachten de bezoekers de bordjes weer in evenwicht: 2-2. De wedstrijd kon alle kanten op maar toch was het Amigo die de score op dreef tot 5-2. 17'
pass Bruno naar Smail TALBI 3-2, 19' individuele actie Bilal EL HAFID 4-2 en 24' pass Bruno naar Glen DE COEN 5-2. Rustscore.
 
Toch gaf Hoboken zich niet gewonnen. In twee dolle minuten werd er drie keer gescoord. 41' 5-3, 42' assist Glen naar Bruno BARBOZA 6-3. 42' 6-4. De bezoekers bleven in hun kansen geloven en lukten in de 46' de aansluitingstreffer 6-5. Na een sublieme pass van Glen kon Abdes EL HAFID in de 49' de eindscore vastleggen 7-5. Een tik te veel voor de bezoekers.
Zonder een uitstekende Amigo doelman Kenny SERGEANT, die diverse reddingen op zijn actief bracht en de supporters meermaals in extase bracht had er meer in gezeten voor de bezoekers. Ook De Hobokense goalie Olivier VERHANNEMAN moest meermaals zijn klasse laten zien.
 
Het siert Hoboken dat ze het kopke niet lieten hangen maar toch bleven strijden tot het bittere eind. Proficiat Hoboken voor de geleverde prestatie.
Terechte felicitaties voor beide ploegen voor hun sportieve intenties en aanvallende ingesteldheid. Promotie voor het zaalvoetbal.
 
Kom en supporter op woensdag 25 mei (Zellik) en vrijdag 27 mei (Koersel) voor ZVK Amigo Toyota Schepdaal. Schreeuw Amigo naar de 5de kampioenstitel op rij. Een unicum in het Belgische zaalvoetbal.
 
De Play/Off wedstrijden van ZVK AMIGO Toyota Schepdaal vinden dit jaar plaats in Sportcomplex Molenbos te Zellik. Thuisbasis van VC Euphony Asse-Lennik.
 
 
Amigo: Kenny SERGEANT – Giuseppe MASTELLARI – Bruno BARBOZA – Abdes EL HAFID – Bilal EL HAFID - Glen DE COEN – Mustapha AABASSI – Marcio NEVES MATOS (dede) – Glauber DOS SANTOS (gekwetst) – Ismail ARBAOU – Smail TALBI Coach Frank LUYPAERT – Kiné Wim LEUNENS
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2011
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief