Vijf VLAAMS-BRABANTSE boeren in programma “Boer zkt Vrouw”

C21

Vijf VLAAMS-BRABANTSE boeren in programma “Boer zkt Vrouw”

Editiepajot_boer_zkt_vrouw_dina_tersago_varia_foto_roger_mortelmans
Dina Tersago. - Foto © Roger Mortelmans
 

Op woensdag 25 mei (herhaling zondag 29 mei) geeft Dina Tersago het startschot voor het zevende seizoen van “Boer zkt Vrouw”. De voorbije jaren hielp Dina al verschillende boeren aan een partner, maar Vlaanderen telt nog steeds veel boeren die op zoek zijn naar de liefde van hun leven.

Ook dit zevende seizoen gaat van start met een oproepaflevering waarin de kijkers kennis maken met tien sympathieke vrijgezellen, stuk voor stuk mensen die met hart en ziel werken om van hun landbouwbedrijf een succes te maken.
Dit jaar is er ook een grote verscheidenheid wat de boeren betreft, maar de deelnemende boeren komen allemaal uit Vlaanderen en niet zoals vorig jaar waar een kandidaat zijn boerderij in het buitenland had.
Jeroen Pittery (24) komt uit Wilskerke (West-Vlaanderen) en heeft een bedrijf van vleesvee en akkerbouw, Wim Creëlle (39) is afkomstig uit Vinderhoute (Oost-Vlaanderen) en heeft een varkensbedrijf, de oudste kandidaat de 50-jarige Paul Maes komt uit Rossem-Meise (Vlaams-Brabant) en runt een bedrijf van vleesvee en akkerbouw, de enige dame is Tanja Goethals (23) uit Bassevelde (Oost-Vlaanderen) samen met haar moeder heeft ze een grote moderne boerderij met varkens, rundvee, mestkippen, akkerbouw. De 39-jarige José Lampaert bezit in West-Vleteren een bedrijf van melkkoeien en mestvarkens, Jerry Van Campenhout (32) heeft als woonplaats Humbeek (Vlaams-Brabant) en heeft de boerderij met mestvee overgenomen van zijn nonkel, Tony De Vreese (32) uit Merendree (Oost-Vlaanderen) is op de boerderij grootgebracht en heeft deze boerderij met vleesvee overgenomen van zijn ouders, Tony Devoldere (38) uit Tielt (West-Vlaanderen) runt samen met zijn ouders een bedrijf met runderen dat zich tevens ook met akkerbouw bezig houdt.
Hendrik Appelmans (41) komt uit Schepdaal (Vlaams-Brabant) en bezit een boomgaard van 13 ha met appelen en peren. Hij woont in een moderne boerderij met uitzicht op de skyline van Brussel.
Joeri Röttger (43) woont in het wondermooie Hageland en is wijnboer in Houwaart (Vlaams-Brabant). Naast de zorg voor zijn wijnranken is hij ook te vinden in zijn wijnbar, waar hij heel wat bezoekers over de vloer krijgt.
“Ik doe het programma nog steeds zeer graag”, zegt Dina, “en voor velen klinkt het misschien ongelooflijk, maar er zijn nog veel boeren op zoek naar een wederhelft, je mag niet vergeten dat het beroep boer niet altijd zo attractief klinkt.
Of ik sympathie heb voor een bepaalde boer, neen, mijn sympathie gaat uit naar alle tien en als ik mocht beslissen dan gingen ze alle tien verder. Ik ben wel benieuwd voor de reactie van de kijkers en wie de vijf boeren zullen zijn die de meeste brieven zullen ontvangen. Het is echt onvoorspelbaar.”
Geïnteresseerde dames en heren kunnen een persoonlijke brief met een recente foto sturen of mailen naar Boer zkt Vrouw, Postbus 100, 1800 Vilvoorde of boerzktvrouw@vtm.be
Het is natuurlijk belangrijk dat de briefschrijvers vermelden voor welke landbouwer ze schrijven of mailen.
De vijf vrijgezellen met de meeste brieven mogen samen met Dina op pad. Hun verhalen zijn vanaf dit najaar te volgen op het televisiescherm. Uiteraard verliest Dina de afvallers niet uit het oog in hun zoektocht naar de partner van hun leven.
Startaflevering : VTM woensdag 25 mei om 20.45, herhaling zondag 29 mei om 16.30 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2011
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief