Geen 5de landstitel voor ZVK Amigo SCHEPDAAL

C21

Geen 5de landstitel voor ZVK Amigo SCHEPDAAL

Editiepajot_schepdaal_zvk_amigo_a-ploeg_foto_ivo_lemaire
ZVK Amigo Schepdaal grijpt net naast de 5de landstitel op rij. - Foto © Ivo Lemaire
 

Na de ondermaatse thuiswedstrijd die met 1-5 werd verloren moest Amigo winnen om een derde wedstrijd uit de brand te slepen.

 

De wedstrijd was pas bezig toen een goed opgestelde scheidsrechter VAN BOVEN een zuivere handsspel van een thuisspeler onbegrijpelijk door de vingers keek en de 1-0 liet optekenen. De terecht protesterende Amigo spelers waren volledig van hun melk en keken luttele minuten later reeds tegen een onoverbrugbare 3-0 achterstand aan. Niet dat deze scheidsrechterlijke blunder een verschil zou hebben gemaakt, maar dan hadden we toch een wedstrijd gezien. Wedstrijd die er nu geen was en nooit geweest is.

 

Met de hoop der wanhoop probeerde Amigo de bakens te verzetten. Maar Koersel bleek te sterk en Amigo uitermate zwak. Open kansen werden gemist, schoten waren te zwak of niet gekadreerd. Dat de betere Amigospeler, het opkomende talent en pas 17 jarige Abdes EL HAFID was zegt genoeg.

 

Koersel controleerde rustig de wedstrijd, scoorde nog drie keer en is de verdiende landskampioen. Eindstand: 6-0.

 

Op de Play-offs na en de teleurstellende uitschakeling in de beker werd het toch een mooi Amigo seizoen 2010-2011.

Bovendien is zeven Play-off finales op zeven jaar 1ste Nationale, waarbij vier titels op rij, drie keer vice-kampioen, één keer de beker en supercup werden binnen gehaald een fantastisch en moeilijk te evenaren palmares. En dit zonder enige fusie in ons 19 jarig club bestaan.

Aan alle supporters, Amigo sponsors en sympathisanten, bedankt voor de steun in het afgelopen seizoen. Tot vrijdag in Vilvoorde voor de bekerfinale van Vlaanderen tussen CKB Puurs B en ZVK Amigo Toyota B. 

 

Meer info op www.zvkamigoschepdaal.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2011
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief