HALLE / DILBEEK - Palm Parkies maakt zich op voor meer dan 500.000 bezoekers

C21

HALLE / DILBEEK - Palm Parkies maakt zich op voor meer dan 500.000 bezoekers

Dsc_8714
Eva De Roovere opent in Halle en Dilbeek. - Foto's © Marc Sluys
 
Dsc_8705
Brahim is te gast in Dilbeek en Halle. - Foto © Marc Sluys
Dsc_8723
Mathieu en Guillaume zijn tevreden om opnieuw op Palm Parkies te zijn. - Foto © Marc Sluys
 

PALM PARKIES programmeert vanaf 4 juli in 21 steden en gemeenten, 16 in België en 5 in Nederland, gedurende 7 weken zo een 150 festivalconcerten. Het wordt een veelbelovende affiche met ondermeer Eva De Roovere, Tom Dice, Paul Michiels, Thé Lau, Brahim Live, Udo, De Kast en Hans Dulfer Dance Band… PALM PARKIES ontstond lokaal in 1991 en groeide, op vandaag, uit tot hét grootste ‘dichtbij’ festival van Vlaanderen/Nederland! De groene locaties staan garant voor gezelligheid en kwaliteit. De festivals zijn uniek in hun soort omdat ze 7 weken lang, tijdens de week, buiten de concurrentie van de weekendevenementen, worden georganiseerd.

Veranderende consument doet de biermarkt verschuiven.

De aankoop en de consumptie van bieren verschuift voor een stuk van de traditionele horeca en winkelkanaal naar een derde pijler: evenementen. Sinds 2005 is PALM Breweries trouwe partner van deze gratis concerten die haar naam dragen. PALM slaagt er met PALM PARKIES in om zich, in een krimpende markt actueel, eigentijds én geloofwaardig te positioneren.

PALM onlosmakelijk verbonden met PARKIES

Met om en bij de 100 miljoen PALM consumpties, in België en Nederland, per jaar zit PALM bij de meest verkochte speciaal bieren! PALM is tevreden naamsponsor van dit festival te kunnen zijn. Peter Buelens PR & Events Manager van PALM Breweries: “Het partnership tussen de organisatie, vzw Divers en PALM is een duidelijke win-win samenwerking. De waarden van beide merken sluiten naadloos op mekaar aan en de positionering van beide is in perfecte harmonie. Samen met de organisatoren brengen we een sfeervol vakantiegevoel naar meer dan 500.000 consumenten, naast het artistiek luik laten we binnen de leefwereld van de consument PALM ontdekken en beleven. PALM & PALM PARKIES, the perfect Match.”

Alle info vind je via www.palmparkies.net en nu ook via  facebook -  twitter en You Tube

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2011
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief