DILBEEK - Vind de schat van Vlieg in Bibliotheek De Wolfsput

C21

DILBEEK - Vind de schat van Vlieg in Bibliotheek De Wolfsput

Uitmetvlieg_p200

Vlieg, het vrijetijdslabel voor families van CultuurNet Vlaanderen, organiseert voor de 6de keer op rij een zomeractie. De vorige actie bracht maar liefst 20.000 kinderen op de been. Net zoals vorig jaar, stuurt De Schatten van Vlieg families deze zomer op schattenjacht in de bibliotheek, het museum, en tal van andere cultuurplekjes.

5 tips leiden naar de schat en krijgt een leuk gadget! Wie de geheime code invult op UiTmetVlieg.be, maakt bovendien kans op mooie prijzen.
De schatten van Vlieg in Bibliotheek De Wolfsput
De hele zomer kan je in Bibliotheek De Wolfsput op zoek naar de schat van Vlieg. Ga op pad, zet ogen en oren goed open en ontdek de schat vol Vliegtips en cadeautjes. Schrijf je naam in het logboek en voer de geheime code in op UiTmetVlieg.be. Misschien ga jij wel aan de haal met een leuke prijs.
‘De schatten van Vlieg’-actie
Vlieg wil drempelverlagend werken met als doel kinderen en gezinnen effectief aanzetten tot cultuurparticipatie. Want wie zoekt naar een schat, ontdekt meteen ook het rijke cultuur- en vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Meer dan 200 cultuurhuizen, gaande van bibliotheken, musea, cultuurcentra, stads- en toeristische diensten tot festivals en jeugdhuizen, organiseren een activiteit.
Alle publieksinfo over de actie wordt gebundeld op UiTmetVlieg.be. Hier kunnen families hun schattenjacht plannen en meedoen aan de wedstrijd door de codes in te voeren.
Contactpersoon:
Alexandra Vervaecke, assistent-dienstleider jeugd, Bibliotheek De Wolfsput, Kamerijklaan z/n, 1700 Dilbeek, 02 466 10 75, alexandra.vervaecke@dilbeek.be
Lieve Achten, Projectmedewerker VLIEG [kinderen en cultuur] – CultuurNet
Vlaanderen – 02/551.18.87 – lieve@cultuurnet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief