DILBEEK - Sprokkels uit het schepencollege

C21

DILBEEK - Sprokkels uit het schepencollege

Schepencollege_2011_p200

Patrick De Bruyn vijf jaar langer korpschef

In het Belgisch Staatsblad verscheen op 2 augustus de hernieuwing van het mandaat voor vijf jaar van korpschef Patrick De Bruyn met ingang van 21 september 2011.
Proces-verbaal voor openluchtfuif Chiro Sint-Martens-Bodegem
Tegen de chiro van Sint-Martens-Bodegem is een proces-verbaal opgesteld voor het niet naleven van de vergunning voor de openluchtfuif op 24 juni 2011. Het schepencollege leverde een vergunning af tot 3 uur in de ochtend.
De vergunning werd niet nageleefd en na afgesproken te hebben om te stoppen om 3.15 uur duurde het nog tot 3.30 uur alvorens de muziek stopte. De dj van dienst achtte het bovendien nodig om het publiek op te hitsen tegenover de politiediensten. Er werd proces-verbaal opgesteld op basis van het GAS-reglement.
Rouwregister voor Noorwegen
Naar aanleiding van het bloedbad dat plaats vond in Oslo, werd er een rouwregister geopend in het gemeentehuis. Vijftien personen drukten hierin hun medeleven uit. Het register wordt overgemaakt aan de ambassadeur van Noorwegen in België.
Computers bibliotheek worden vernieuwd
De computers van de openbare bibliotheek Wolfsput worden vernieuwd. Er komen 26 nieuwe desktops en 15 computerschermen. Het schepencollege gunde na keuring van de offertes de opdracht aan Dell Computers voor € 12.269,40 incl. 21% btw voor de desktops en € 2.087,25 incl. 21% btw voor de schermen.
Honderdjarige in Breugheldal
Op 19 augustus om 11u45 in Breugheldal viert het schepencollege de honderdste verjaardag van Celina Guldemont. Zij werd geboren op 20 augustus 1911.
Nieuw kerkhofhuisje in Sint-Ulriks-Kapelle
Het aanbestedingsdossier voor de nieuwbouw van het kerkhofhuisje in Sint-Ulriks-Kapelle wordt op de gemeenteraad van 6 september voorgelegd. Op 09 juni werd door Ruimte en Erfgoed de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor het kerkhofhuisje.
Bal van burgemeester
Het bal van de burgemeester heeft dit jaar plaats op zaterdag 10 september 2011 in het Recreatiecentrum in Itterbeek, Keperenbergstraat 37B, vanaf 20 uur. Artiesten die optreden: Dennie Damaro om 22 uur en Jo Vally om 23 uur. Kaarten in vvk: € 5 - Kassa: 7 €.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief