SCHEPDAAL – Hanny-D werkt aan nieuw full album en zit qua optredens in de lift

C21

SCHEPDAAL – Hanny-D werkt aan nieuw full album en zit qua optredens in de lift

Editiepajot_schepdaal_hanny-d_september_2011_foto_gerrit_achterland
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_schepdaal_hanny-d_september_2011_foto_gerrit_achterland__1_
(ingezonden foto)
 

De Schepdaalse nachtegaal Hanny-D werkt momenteel aan een nieuw full album. Zij staat eveneens in de top 10 van Ment TV (stemmen!). Wil je Hanny-D live bezig zien? Wij geven een summier overzicht van haar drukke agenda.

Hanny-D: “Ik werk momenteel aan een nieuw full album en sta in de Top10 van Ment TV. Iedereen kan dagelijks zijn stem uitbrengen: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.menttv.be%2Findex.php&h=EAQBYZl1X . De nieuwe clips stromen binnen en worden regelmatig uitgezonden op Ment Tv, zender die een kans geeft en opkomt voor alle Vlaamse artiesten”.
Het jaar 2011 is een heel goed en druk jaar voor Hanny-D (zie ook de agenda op haar website), ook 2012 kondigt zich goed aan.
Enkele toekomende optredens:
 * 17 september 'Go Blonde Parade" in de Shoping Center "K" in Kortrijk:
Op zaterdag 17 september zal er voor het eerst in West-Europa een opmerkelijke stoet plaats vinden in ons land ten voordele van een uniek project: de Engelenhoeve.
Omdat woorden niet genoeg zijn, kunt u via deze link met eigen ogen zien wat de Engelenhoeve is: http://www.vimeo.com/24158644  
... Zoals u in het filmpje hierboven kon zien is de Engelenhoeve een uniek project in België. De West-Vlaamse boerderij werd omgetoverd tot een gratis pretpark voor alle personen met een fysische en/of mentale beperking. Om dit project te steunen organiseren wij op zaterdag 17 september “Kortrijk K Go Blonde”. www.goblonde.be  
Voor het eerst in West-Europa:
Dit event werd eerder al georganiseerd in Oost-Europese landen waaronder Letland maar het is de eerste keer dat de “Go Blonde”-Parade in West-Europa zal plaatsvinden. Go Blonde is gegroeid vanuit de idee dat blondjes helemaal niet dom zijn. Lesley-Ann Poppe was van bij de aanvang van de organisatie betrokken en zal fungeren als gastvrouw naast presentatrice Inge Moerenhout.
Het opzet is om tussen 14 en 18 uur het shopping center “Kortrijk K” om te toveren tot GO BLONDE met blondines, roze etalages, enz...
Blonde BV’s uit diverse kringen (showbizz, sport, politiek, e.a, bijgestaan door talloze blonde sympathisanten. Wie niet blond is, is meer dan welkom in een blonde of roze pruik. Dresscode is Pink & White.
* 25 september gaat Hanny-D naar het buitenland (Nederland) waar zij op meerdere plaatsen zal optreden.
* 30 september feesttent in Liedekerke
 * 08 oktober jaarmarktfestival in Zellik
* 15 oktober voor de 4de keer op "De Strafste Gemeente" in Ternat
 * Ook al in volle voorbereiding voor de 2de Hanny-D Show die zal op 5 februari 2012 in Salons Mantovani te Oudenaarde.
Informatie en kaarten te bestellen via de website www.hanny-d.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2011
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief